Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yeni Şafak: İftira, yalan, karalama var; habercilik yok!

Yandaş Yeni Şafak, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu´nun Çamlıca Camii´nin yapılmasına ilişkin israf tepkisini çarpıttı. Aynı gazete 2012 yılında caminin yapımını çok daha sert eleştirmişti.

Yeni Şafak: İftira, yalan, karalama var; habercilik yok!

Yandaş Yeni Şafak gazetesi, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu´nun Çamlıca Camii´nin yapılmasına ilişkin israf tepkisini çarpıtarak okurlarını kandırdı. Aynı Yeni Şafak´ta 2012 yılında yayımlanan bir yazıda Çamlıca Camii´nin yapılması daha sert ifadelerle eleştirilmişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çamlıca Camii´ne iliişkin yaptığı eleştirinin camiye değil; gösteriş ve israfın İslam´a hizmet diye halka takdim edilmesine yönelik olduğunu vurgulasa da yandaşlıkta kendi kulvarında atağa kalkan Yeni Şafak gazetesinde konu çarpıtıldı. Yeni Şafak, Karamollaoğlu´nun açıklamasını CHP ve HDP´nin eleştirileri ile yan yana koyarak gerçeği gizlemeye çalıştı.

Yeni Şafak, sözkonusu ´haber´de Saadet Partisi´nin 31 Mart seçimlerinde HDP ile işbirliği yaptığı iftirasını da yinelerken, 2012 yılında kendi sayfalarında yapılan Çamlıca Camii eleştirisini görmezden gelerek, Karamollaoğlu´na saldırmayı tercih etti.

Haberin devamı...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER