Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yeni bir parti daha mı kuruluyor?

Fatih Erbakan, yeni bir partinin sinyallerini verdi

Yeni bir parti daha mı kuruluyor?

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş lideri merhum Necmeddin Erbakan´ın 91. doğum yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programda, yeni partinin sinyalini ´yeniden milletimize gideceğiz´ sözleriyle verdi.

2019 seçimlerine yönelik siyasi hareketlilik ivme kazandı. Bir parti sinyali de Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan´dan geldi.

Erbakan Vakfınca, eski Başbakan ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan´ın doğumunun 91´inci yılı dolayısıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda "Büyük Gençlik Buluşması"düzenlendi. Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada, güçlü bir Türkiye ve İslam birliğinin kurulabilmesi için yola çıktıklarını belirterek, adil bir dünya kurulmasının Milli Görüş ile mümkün olacağını söyledi.

"YENİDEN MİLLETİMİZE GİDECEĞİZ"

Erbakan, Anadolu´yu yeniden karış karış, köy köy, ilçe ilçe dolaşacaklarını belirterek, "Yeniden milletimize gideceğiz ve milletimizden söz hakkımızı alacağız. Çünkü milletimiz ve İslam alemi adına söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz, atacak çok adımlarımız var." dedi.

"Akıllarda, ´Abdestinizi ne zaman tazeleyeceksiniz´ sorusunun belirebileceğini" dile getiren Erbakan, "Bundan sonraki ilk vakit namazından önce abdestimizi tazelemiş olacağız." şeklinde konuştu.

 

-Timeturk-



Anahtar Kelimeler: Yeni parti kuruluyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER