Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yediot Aharonot gazetesi: İsrail, gizlice başka ülkelerden koronavirüsünün örneklerini topladı

İsrail, Çin’de ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüsünün örneklerini gizlice toplayarak, ülkesine getirdi.

Yediot Aharonot gazetesi: İsrail, gizlice başka ülkelerden koronavirüsünün örneklerini topladı

srail, Çin'de ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüsünün örneklerini gizlice toplayarak, ülkesine getirdi.

Haberi doğrulayan İsrail Yediot Aharonot gazetesi, hükümetin gizlice Japonya, İtalya ve diğer ülkelerden koronavirüsünü taşıyan iki paket getirdiğini söyledi.

Gazete, bu prosedürün amacının iki buçuk ay önce dünyayı sarsan virüs için bir aşı bulmak için araştırma yapmak olduğunu belirtti.

Yediot Aharonot gazetesi, gizlice İsrail'e getirilen paketlerin işgal ordusu tarafından Ramla'nın batısındaki Ness Ziona bölgesindeki biyolojik merkeze nöbetle nakledildiğini söyledi.

Virüslerin, İsrail'e 80 santigrat derecenin altında sıcaklıklar taşıyan özel paketlerle getirildiğini belirten gazete, “Perşembe günü, son gönderi İsviçre'den İsrail'e geldi ve İtalya da dahil olmak üzere birçok ülkeden dondurulmuş koronavirüsü örnekleri içeriyor" dedi.

İsrail Sağlık Bakanlığı da dün yaptığı açıklamada, ülkede koronavirüsüne yakalananların sayısının 16'ya çıktığı belirterek, "Koronavirüsünün yayılma korkusu on binlerce İsrailli'nin iki hafta karantinaya alınmasına neden oldu” denildi.

Dün de erken saatlerde, Fransa, Avusturya, Almanya, İsviçre ve İspanya'dan gelen turistlerin İsrail'e girişinin yasaklandığı açıklandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER