Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YAZIKLAR OLSUN BU PEÇE DÜŞMANLARINA!

Türkiye’de oldukça tanınmış medyatik ve sosyetik, her türlü ahlaksız filmin baş aktörü bir ünlü(!) bayan var.

YAZIKLAR OLSUN BU PEÇE DÜŞMANLARINA!

Doğru Haber Gazetesi yazarı yusuf Can Analiz Etti...

Son dönemlerde önce Kürt Açılımı fiyaskosunda sonra iktidara ve Cumhurbaşkanına yakın durduğunu gösteren açıklamalarıyla birçok medya organından ‘Geçer not’ alan bu sanatsız sanatçı koronalı günlerde yeterince ilgi görememenin sıkıntısıyla magazin medyasına konu olabilmek için abuk sabuk yorumlar yaparak;

“Dışarı çıkmamak da ne dışarı çıkıp spor yapılsa virüse karşı daha iyi olur” şeklinde büyüklenmiş, bilim kurulu üyelerine ‘siz ne bilirsiniz ben daha iyi bilirimin Türkçesini söylemişti!’yapmıştı

Bu ünlü(!) şimdilerde yaptığı yeni bir yorum nedeniyle yine gündem oluyor.

Ancak bu sefer deyim yerindeyse “Şecaatini arz ederken sirkatini” itiraf eden merd-i Kıpti durumuna düşmüş oldu.

Başörtüsüne karşı olmadığı sanılan bu ünlü(!) koronadan dolayı maske takma zorunluluğu getirilince örtülü bayanlarla ilgili düşüncelerini sözüm ona şaka yaparken yorumun içine yine hakaret katarak açıkladı..

Şöyle diyor ünlü(!):

Hülya Avşar, "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım.  Zehra görmüştü bir tanesini. 'Öcüü' demiştim. Korkmuştu.

Daha beyaz çarşaf da olabilir diye. Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da...

Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin..." ifadelerini kullandı.

Kendince yaşadığı zorlukları anlatacak ama İslami inancından dolayı peçe takan şuurlu Müslüman bayanları rencide edip hakaret ediyor.

“Öcüü” demiş, yemeği nasıl yediklerini gösterirken gülerek gösterip alay ediyor…

Bu hakaretleri gülerek yapması olayı daha vahim kılıyor. Ama işlenen suçu hafifletmiyor.

Bu ülkenin yakın geçmişi başörtüsü yasakları ve bundan dolayı verilen cezaların etkisiyle dolu.

Hal böyle iken Ünlüler(!) kategorisindeki bu kadının herhangi bir cezaya çarptırılması beklenmiyor, lakin yasaların her zaman inançlı insanlar aleyhine işlemesi de kabul edilebilir değil.

Bu ülkede yasa yapıcı zihniyetin, halkın temel inancı olan İslam’a ve Müslümanların yaşam/inanç dünyalarına en küçük bir saldırıyı hukuk önünde cezalandıracak tarzda yasalar yapmak için kolları sıvaması gerekiyor.

İslam ve Müslümanlar böyle önüne gelen her ünlünün(!)- şaklabanın ya da palyaçonun alay edeceği hakaret edeceği sıradan şeyler değil.



Anahtar Kelimeler: YAZIKLAR OLSUN DÜŞMANLARINA!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER