Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yazarımız Seyit Ahmet Uzun bilgi birikimi İle Insaniyet.net'te okuyucusu ile buluşuyor

Eğitimci yazar Seyit Ahmet Uzun, "İnsanlığın Buluşma Noktası" spotuyla yayın hayatına atılan insaniyet.net'e okuyucu ile buluşuyor.

Yazarımız Seyit Ahmet Uzun bilgi birikimi İle Insaniyet.net

Dijital hayata evrildigimiz bir zaman diliminde sosyal platforma yeni bir nefes olarak giren site eğitim, tarih, felsefe, edebiyat, kültür sanat, şahsiyet, kavram, düşünce gibi konulara alanında uzman kişilerin yorumlarıyla katkı sunmaktadır. 

Kitap tahlilleriyle kitapların gizemli dünyasına yolculuk ederken, kavramların etimolojik yapılarını ele alarak yaşadığımız dünyayı anlamaya çalışanlara yol arkadaşlığı yapmaktadır. 

Söyleşilerle yeni ufuklara doğru yelken açarken, tarihi şahsiyetlerin ortaya koyduğu örnek yaşam tarzlarıyla geçmişten geleceğe bir köprü  kurmayı hedeflemektedir. 

İnsanlığı, insanca yaşamayı ve düşünmeyi eksene alan site her türlü ayrıştırmadan, ötekileştirmeden uzak, birlikte yaşam kültürüne katkı sunacak söylemleri bünyesinde barındırarak  farklılıkları kültürel mirasımızın zenginliği olarak gören bir anlayışla yayın hayatına merhaba demiştir. Katkı sunmak veya  istifade etmeyi düşünenleri sitemizin kültür sanat, düşünce deryasında yüzmeye davet ediyoruz. 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER