Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yargı Reformu Stratejisinin çok gecikmeden kanunları çıkacak, idarenin gerektirdiği tüm tedbirler çok hızlı bir şekilde alınacak..

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Anadolu Ajansı Editör Masası´na konuk oldu.

Yargı Reformu Stratejisinin çok gecikmeden kanunları çıkacak, idarenin gerektirdiği tüm tedbirler çok hızlı bir şekilde alınacak..

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Anadolu Ajansı Editör Masası´na konuk oldu. Yargı Reformu Stratejisine ilişkin ?Denetime açık, şeffaf bir şekilde bu reformun uygulanması, hayata geçmesini takip edeceğiz.? diyen Gül, şunları söyledi:

?Çok gecikmeden bunun kanunları çıkacak, idarenin gerektirdiği tüm tedbirler çok hızlı bir şekilde alınacak. Tutuklulukta soruşturma ve kovuşturma dönemiyle ilgili bir azami süre var. Diyelim 3 yıl dava açmadınız, 3 yıl tutuklu kalabiliyor. Böyle olmayacak. Birisi tutukluysa bir an önce mahkemenin önüne çıkması onun en doğal hakkıdır.

İfadesinden, düşüncesinden, eleştirisinden dolayı hiç kimsenin hapis cezası ya da mahkumiyet almadığı bir sistemi hep beraber inşa edeceğiz. Attığımız adımlar elbette Avrupa Birliği´nin de (AB), tüm dünyada objektif bakan herkesin kabul edeceği metinler. (AB üyeliği) sürecine de olumlu katkı sağlayacak. Atılacak adımlarla hem vatandaşın yargıya güvenini tesis hem de daha hızlı, makul sürede yargılamayı takip edeceğiz.

Bu belge AK Parti´nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Adalet Bakanlığının değil Türk milletinin, 82 milyonun belgesidir. 2019´dan itibaren artık vatandaşımızın davası ?Bugün git, 6 ay sonra gel´ çerçevesinde olmayacak.?

Devamı >>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER