Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YARDIM KURUMLARI HASENE KAYSERİ ŞUBESİ'NDE BULUŞTU

Kayseri'de faaliyette bulunan bir kısmı şehrimizde, bir kısmı da ülkemizde ve yurt dışında faaliyet gösteren Hayır kurumları, yeni açılan Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde bir araya geldiler.

YARDIM KURUMLARI HASENE KAYSERİ ŞUBESİ

Kayseri'de faaliyette bulunan bir kısmı şehrimizde, bir kısmı da ülkemizde ve yurt dışında faaliyet gösteren Hayır kurumları, yeni açılan Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde bir araya geldiler.

Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş'ın davetiyle Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin ev sahipliğinde bir araya gelen hayırlı kurumları içinde, Kızılay Kayseri şubesi, İHH insan yardım derneği,  Veren-el  Derneği, İyilikler Kayseri temsilciliği, İnsan Vakfı Kayseri temsilciliği, Erciyes Feneri Derneği, Şefkat derneği,  Diyanet Vakfı Kayseri temsilciliği, Fakir ve  Muhtaçlara yardım derneği, Ribat Vakfı, Hayrat İnsani Yardım derneği ve Hasene Sosyal Yardımlaşma  Derneği toplantıda hazır  bulundu.

Birbiriyle tanışma, faaliyet alanları, yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri, Kayseri'de şehir içi ve kırsaldaki faaliyetler,  Belediyelerin sosyal dayanışma birimi ve Valilik ile kaymakamlıklar bünyesindeki sosyal dayanışma ve Vakıfları ile ilişkiler, Hayır kurumlarının birbiriyle irtibatsızlığından kaynaklanan suistimaller ve mükerrer yardımlar gibi konular toplantıda gündem  konusu oldu.Bunları aşmak için istişarelerde bulunuldu.

Kayseri'de faaliyet gösteren ve İnsanlık adına Hayır işleri ile  uğraşan kurumlar  yaptıkları tanışma ve istişare toplantısında, ileride her ayın 2. Cumartesi günü ayrı ayrı kurumların ev sahipliğinde, istişare toplantısı yaparak bilgi, tecrübe ve imkan paylaşımı yapmaya karar verdiler.

Toplantının sonunda, Hasene Sosyal Yardımlaşma  Derneği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Topuz tarafından, Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş’a Kayseri şubelerinin açılış anısına plaket takdim edildi.

Gönüllü kuruluşlar başkanı Taş, aynı şehirde faaliyet gösteren Hayır  kurumlarının bir araya gelip tanışmalarının, bilgi, imkan ve tecrübe paylaşımında bulunmalarının Hayır ve berekete vesile olacağını bildirdi.Hasene Derneği ve katılımcı diğer kurumlara teşekkür ettiğini,alınan  karaların hayırlara  vesile olmasını dilediğini bildirdi.

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER