Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

YAKIŞIKLI,  NELER SÖYLEDİ

MAZLUMDER Kayseri Basın Bürosu

YAKIŞIKLI,  NELER SÖYLEDİ

 

Yeni Akit Medya Grubu Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı, gönüllü kuruluşların davetlisi olarak hafta sonu Kayseri'de idi.

Gönüllü Kuruluşlar ve mazlumder yönetici ve üyelerinin Kayseri Öğretmenevi'nde bir araya geldiği kahvaltılı söyleşiye katılan Yakışıklı, iç ve dış gündemle ilişkili sorulara cevaplar verdi.

Dost meclisi ortamında geçen kahvaltının ardından konferans salonunda devam eden söyleşide Yakışıklıya birçok sorular yöneltildi. Doğu Akdeniz'de son gelişmeler, Karadeniz'de doğalgaz, yeni kurulan partiler ve iktidara etkisi, Libyada Türkiye ve Rusya varlığı, savunma alanındaki gelişmeler, adalet, kültür ve eğitimde yapılamayanlar, Kuzey Suriye'deki gelişmeler, terörle mücadelede gelinen durum, korona virüsle mücadelede Türkiye'nin durumu ve iç ve dış siyasetle ilgili birçok soru yakışıklıya yöneltildi.

Medya temsilcisi olması, Cumhurbaşkanının iç ve dış gezilerine çoğu zaman davetli olarak katılmasının verdiği avantajla birçok soruya içtenlikle cevaplar veren Yakışıklının konuşması katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandı.

İç politikada iktidarla gazeteci Abdurrahman Dilipak arasındaki tartışmaların sorulmasına da değinen Yakışıklı,  bu konunun fazla uzatılmamasının doğru olacağını söyledi.

30 Ağustos pazar günü sabah saat 09.00 da Öğretmenevi'nde yapılan ve 2 saatten fazla süren söyleşinin ardından Hacı Yakışıklı ve Gönüllü Kuruluşlar yöneticileri Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığı il temsilcisi Mehmet Uğurlu'nun davetlisi olarak iletişim başkanlığı çadırını ziyaret ettiler.

Çadırda 30 Ağustos zaferi, Türkiye'nin 2023 vizyonu ve Ayasofya Camii Kebirinin açılışı ile ilgili görselleri izleyip Zafer Bayramı ile ilgili röportaja katıldılar.

Kayseri gönüllü kültür kuruluşları ve mazlumder şube başkanı Ahmet Taş, davete icabet için gazeteci Hacı Yakışıklı ve katılımcılara teşekkür etti. Yakışıklı da Kayseri'de olmaktan çok mutlu olduğunu Gönüllü Kuruluşlar ve mazlumder in davetinin önemli olduğunu bildirerek yönetici ve katılımcılara teşekkür ettiğini bildirdi.

 



Anahtar Kelimeler: YAKIŞIKLI  NELER SÖYLEDİ

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER