Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yahudi yerleşimciler El-Halil’de Filistinli üç çocuğu darp ederken

Yahudi Yerleşimci Sürücünün Çarptığı Filistinli Küçük Kız Yaralandı

Yahudi yerleşimciler El-Halil’de Filistinli üç çocuğu darp ederken

Batı Yaka’nın güneyinde yer alan Beytlahim kentinin doğusundaki “El-Ferdis” Kavşağı’nda Yahudi yerleşimci bir sürücü 10 yaşındaki Hatice Murad Tenuh isimli kıza çarptı.
Yerel kaynaklar, Yahudi yerleşimci sürücünün çarptığı Filistinli küçük kızın Kudüs kentindeki bir hastaneye kaldırıldığını bildirdi.
Batı Yaka'da işgal güçleri himayesinde terör estiren Yahudi yerleşimciler zaman zaman kasıtlı olarak Filistinli yayalara çarpıp kaçarken, işgal polisi bu tür olayları sıradan trafik kazası gibi gösterip Yahudi yerleşimcileri koruyor.
Öte yandan, Yahudi yerleşimcilerden bir grubun El-Halil’deki Tel Er-Remide bölgesinde Filistinli üç çocuğa saldırdığı bildirildi.
Yerel kaynaklar, Yahudi yerleşimcilerin Teysir Ebu Iyşe isimli Filistinlinin üç çocuğunu darp ettiklerini, çocukların yaşlarının 11 ila 13 arasında değiştiğini söyledi.
Filistinli Ebu Iyşe ailesinin evinin bölgedeki Ramat Yishai Yahudi Yerleşkesi sınırları içinde kaldığı ifade edildi.
İşgalcilerin Ebu Iyşe ailesini sürekli rahatsız ettikleri ve aile fertlerine saldırdıkları, aileyi bölgeden göç etmeye zorlayıp evlerine ve arazilerine el koymak istedikleri belirtildi.

@Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER