Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Video: Taksici karşıya geçmek için 'vize lazım' diyerek para istedi

İBB Meclisi oturumunda gündeme gelen taksici olayı pes artık dedirtti. İstanbul'da bir taksicinin Anadolu yakasına geçmek için vize lazım diyerek yabancı profesörden 400 dolar istediği ortaya çıktı.

Video: Taksici karşıya geçmek için

İstanbul’da bazı sorunlu ve sorumsuz taksiciler yüzünden kaynaklanan taksi sorununa bir yenisi daha eklendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın, İBB meclisinde anlattığı bir taksici olayı 'pes artık' dedirtti.

İstanbul Şişli'de bir taksicinin turist bir profesöre “Karşıya geçmek için vize gerekiyor” diyerek 400 dolar istediği ortaya çıktı.

 

Konu ile ilgilivideonun linki:

https://static.daktilo.com/sites/71/uploads/2021/10/12/video-taksici-karsiya-gecmek-icin-vize-lazim-diyerek-400-dolar-istedi.mp4

 

TAKSİCİ 'VİZE LAZIM' DİYEREK 400 DOLAR İSTEMİŞ

Olayı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde açıklayan İbrahim Özkan şu ifadeleri kullandı:

“Çok hikayeler var. Bakın bunu bir taksiciden duydum, taksiciler kendi içlerindeki sorunları, çürük elmaları temizlemek zorundadır. Bakın, yabancı bir profesör bir konferans için Anadolu yakasına geçmek amacıyla taksiye biniyor. Gideceği oteli söyleyince taksi şoförü aynen şöyle söylüyor: 'Taksiyle Anadolu yakasına geçebilmemiz için önce vize almamız gerekiyor. Ben sizin için alırım, siz hiç zahmet etmeyin. Bedeli de kişi başı 400 dolar' diyor.

Söylediklerinin inandırıcı olabilmesi için de karakolun önüne geçiyor. Hatta hoca konferansa geç kalınca bu durumu konferansı düzenleyenlere anlatıyor. Ne oluyor? Yaptırım yok. O dolandırıcılık yapmış olan vatandaş taksicilik yapmaya devam ediyor ve İstanbullu taksicileri temsil ediyor. O yüzden taksicilerin başkanına söyleyeceğim şudur, öncelikle kendi kendinizi düzeltmeniz lazım. Kendi kendinizi düzeltirseniz İstanbul'daki taksi sorunu da muhakkak ve muhakkak çözülecektir.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER