Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ver, narkozu!

Tamer KORKMAZ- 22.08.2018 Çarşamba

Ver, narkozu!

22. 08. 2018 Çarşamba

Haydut Devlet ABD´nin ?Suriye Özel Temsilcisi? görevine getirilen James Jeffrey için ?Türk Dostu? lafları, içeride gırla gidiyor. Bu tür tanımlamalar, bizleri uyutmak yahut gözlerimizi bağlamak içindir. Böyle diyerek afiyetle yedirirler. Uyandıktan sonra, iş işten geçmiş olur!

Jeffrey, 2008-2010 döneminde ABD´nin Ankara büyükelçisiydi.

9 Temmuz 2009´da Mister Simit ve oğlu tarafından Nakkaştepe´de bir öğle yemeğinde ağırlanmıştı. Yani? ?Türk Dostu? değildir; buna mukabil, ?Komprador Burjuvazi?nin can dostudur!

SEYİR DEFTERİ

Donald Trump´ın başkanlık seçimini kazanmasından üç gün sonra (11 Kasım 2016) Türkiye ile ABD ilişkilerinin ?nasıl bir seyir izleyeceğini? BBC Türkçe´ye değerlendirirken ?Trump´ın seçilmesi Erdoğan açısından olumlu bir gelişmedir. Trump, Gülen konusunda daha istekli olabilir? diye konuşmuştu!

Eh, Jeffrey´nin bu öngörüsü çöp tenekesini boyladı: Bu lafların, ?illüzyon? gösterisi kapsamında söylendiği, özellikle şimdilerde daha iyi anlaşılıyordur.

İslam Düşmanı Trump,

Bağımsız Türkiye´ye yönelik kahpelikte her geçen gün el artırırken; Teröristbaşı Locaefendi´nin iadesini bile unutturdu!

ARA KALIP:UYUTAN MANŞETLER

?İllüzyon? gösterisi demişken?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Donald Trump´ın New York´taki görüşmesinden sonra (22 Eylül 2017) medyamızda yer alan ?HİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR YAKINIZ? şeklindeki üfürmeli başlıklar da, ?Ver Narkozu!? kapsamında atılmış manşetlerdi. Ki, çöpe gitmeleri için sadece birkaç hafta bile yetti.

SON BEŞ YILI NEREDE GEÇTİ?

Biz yine James Jeffrey´den devam edelim?

Türkiye´den sonra 2010-2012 yıllarında Irak´ta görev yapan bu Jeffrey´nin bir sonraki adresi ise WINEP (Washington Yakın Doğu Araştırmaları Enstitüsü) oldu! 2013´ten itibaren o kuruluşta ?Kıdemli Ortadoğu Uzmanı? olarak görev yaptı.

Washington Instute for Near East Policy, ?İslam düşmanlığı? ile öne çıkmış bir kuruluştur!

İsrail´in ve ABD´nin Ortadoğu girişimlerine, operasyonlarına fikri ve siyasi taban oluşturmak gayesiyle kurulmuştur?

?Sarı Şeytan? Trump´ın başkanlık kampanyasında ?üst düzey danışman? olarak yer alan James Woolsey, WINEP´in danışmanları arasındadır. Woolsey, Bill Clinton döneminde CIA Başkanı idi!

Bu Woolsey, 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında CNN´de konuşmuş ve kalkışmayı ?Taktik başarısızlık? olarak nitelendirmişti.

O yayında enteresan bir detayı izleyicilerle paylaşan Woolsey, ?2015´in altı ayını Türkiye´de geçirdiğini? söylemiştir!

Eski bir CIA Başkanı bu süre zarfında Türkiye´de ne yapmıştır, acaba?

Örneğin, Papaz maskeli CIA Ajanı Brunson ile bir araya gelmiş midir?

AJAN´S BÜLTENİ

FETÖ´nün kaçaklarından ve de ?CIA´in pek kullanışlı elemanı? Emre Yaramaz´ın ilk işvereni WINEP´tir: 007 Emre, stajını orada yapmıştı!

Mister Yaramaz, enselenme korkusuyla şu sıralar ?üç buçuk? atıyor

1 Nisan 2016´da Washington´da Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı PKK-YPG paçavralarının ?gölgesi altında? protesto eden Paralel Ajan Emre´den bahsediyoruz?

*

ABD, Menbiç bahsinde Türkiye´yi oyalamayı sürdürürken yahut bir kez daha verdiği sözleri yemeye devam ederken; James Jeffrey de ABD´nin ?Suriye Özel

Temsilcisi? olarak atandı!

Jeffrey; -Graham Fuller Yetiştirmesi- Henry Barkey ile birlikte ?Ajan Brunson ve de FETÖ davasının sanıkları Metin Topuz+Hamza Uluçay´ı kurtarmak için? devreye girmiş; ancak ?havasını almıştı!?



Anahtar Kelimeler: narkozu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER