Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Vekil oğlunun düğününde genelge unutuldu!

İçişleri Bakanlığı korona virüs tedbirleri çerçevesinde düğünlere getirilen yasakları duyururken AK Partili Yaman’ın oğlunun evlilik töreninde dikkat çekici görüntüler vardı.

Vekil oğlunun düğününde genelge unutuldu!

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde düğünlere yönelik İçişleri Bakanlığı genelgesiyle getirilen sınırların hemen ardından AK Partili Cemil Yaman’ın oğlunun evlilik töreni çok dikkat çekti.

Yasak ve kısıtlamalar nedeniyle pek çok düğünün iptal edildiği şu günlerde, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Hüseyin Yaman ile Rümeysa Telli, dün akşam Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde evlendi.

Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, törene 1500 civarında davetli katıldı.

Düğünde maske takılırken, genelgeyle getirilen sürenin aşıldığı, konuklara yemek ikram edildiği, sosyal mesafe kuralının da yer yer ihmal edildiği görüldü.

Törene, milletvekilleri, Kocaeli Valisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Kocaeli'nin ilçe belediye başkanları katılırken, bazı isimler sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Takı töreninin de gerçekleştirildiği düğüne ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından çok sayıda kişi tepkilerini dile getirdi.

Ne olmuştu?

İçişleri Bakanlığı, 4 Eylül tarihinden itibaren ülke genelinde düğünlere kısıtlama getirmiş, buna göre sokak ve kır düğünleri yasaklanırken, nikah töreni şeklinde yapılacak düğünlerin 1 saatte bitirilmesi zorunlu kılınmıştı. Törenlerde yemek ve yiyecek ikramı ise yasaklanmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER