Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Vedat Milor'dan Twitter'da kendisini engelleyen Leman Sam'a mizahi çıkış

Yemek eleştirmeni Vedat Milor, ırkçı paylaşımlarıyla gündem olan Leman Sam'ın, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kendisini engellemesini tiye aldı

Vedat Milor

Irkçı tutumlarıyla eleştirilen Leman Sam, geçtiğimiz günlerde Twitter'da; "Yıllar önce bu soysuz Araplara tepkili olduğum içi uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi" ifadelerini paylaşarak tepkilerin odağı olmuştu. Bu defa da Vedat Milor'u sosyal medya üzerinden engellemesiyle gündem olan Leman Sam, Milor'un tiye aldığı paylaşımlarla yorumların hedefi oldu.

"BOŞ FİKİRLERİNİ YAYAN, FAYDASIZ, ANTİPATİK BİRİ"

Yaptığı ayrıştırıcı paylaşımlarla tepki toplayan Leman Sam'a Vedat Milor'den de eleştiri geldi. Milor, Leman Sam'ın geçmişte kendisi hakkında yaptığı bir paylaşımı alıntılayarak, "Pandemi hepimizi değiştirdi; bambaşka insanlara dönüştürdü. Leman Sam’ı ise daha çok. Birileri hakkında doğrudan fikir beyan etmeyen biri iken farklı ırklar hakkında doğrudan fikir beyan etmeye giden 3 sene" dedi.

Leman Sam, paylaşımında Milor için: Birisi için doğrudan fikir beyan etme huyum yoktur ancak şu Vedat Milor'u çok gereksiz biri olarak görüyorum, ağzını şapırdatarak bedava yemek yiyerek para kazanıp, kendi kadar boş fikirlerini yayan, faydasız, tanımlanması zor, antipatik biri" sözlerini kullanmıştı.

"SURİYE LOKANTASINA YÜKSEK NOT VERDİĞİM İÇİN Mİ?"

Vedat Milor, bir başka paylaşımında ise Sam’ın kendisini engellediğini söyleyerek: "İlginç. Nedenini hatırlayamadım. İlk açıldığı dönemde Saruja isimli Suriye lokantasına yüksek not vermiştim. Ondan dolayı olabilir mi? Eğer yarın 18.00’a kadar engelimi kaldırmazsa, Beyrut tavsiyelerimi de ekleteceğim" diyerek Sam'ı tiye aldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER