Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Vatandaşlar işgal rejimi ile 'normalleşmeye' karşı!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen işgal rejiminin sözde cumhurbaşkanıHerzog’un ziyareti anketlere de yansıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak gelen Herzog’unTürkiye ziyareti vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmadı.

Vatandaşlar işgal rejimi ile

MAK araştırma şirketi tarafından Türkiye Gündem Araştırması’nın mart ayı sonuçları açıklandı. Mehmet Ali Kulat tarafından paylaşılan anketin sonuçlarına göre Türkiye halkı, işgal rejimi sözde cumhurbaşkanın ülkemize ziyaretini olumlu karşılamadı.

Vatandaşlara birçok konun sorulduğu ankette en dikkat çeken sorulardan biri de işgal rejimi sözde cumhurbaşkanının Türkiye’ye gelişi oldu. Mehmet Ali Kulat'ın paylaştığı ankette “İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde karşılanma töreni hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna verilen yanıtlar, Türkiye halkının işgal rejimi ile normalleşmeye karşı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ankete katılanların yüzde 39’u ‘yanlış olmuştur’ yanıtını verirken yüzde 22’si ise ‘kesinlikle yanlış olmuştur’ cevabını verdi. Ankete katılanların yalnızca yüzde 15’i ‘doğru olmuştur’ yanıtını verdi.

Öte yandan iktidarın Rusya-Ukrayna savaşında iktidarın politikasının sorulduğu soruya ise katılımcıların yüzde 27’si ‘başarılı buluyorum’ yüzde 26’sı ise ‘çok başarılı buluyorum’ cevabı verdiği görüldü.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER