Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Vatandaşı inim inim inletiyorsunuz.. Suçlanan kim? Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısında konuştu.

Vatandaşı inim inim inletiyorsunuz.. Suçlanan kim? Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısında konuştu. CHP’nin kararlı ve istikrarlı adımlarıyla topluma umut olmaya devam ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Güzel ülkemize umut olacağız. Belediye başkanlarımızın bulunduğu yerlerde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bu sözü milletimize verdik. Türkiye dert küpüne dönmüş durumda. Herkesin derdi var. Herkes şu veya bu şekilde Türkiye’nin dertlerini konuşuyor. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Türkiye’nin sorunlarının çözümünde marka olan CHP’dir.

Gazeteci, gazeteciliğin hakkını vermek zorundadır. Halkı aydınlatmak için yola çıkanlar, en büyük sorunu yaşar hale getirdiler. Siyaset-mafya-medya üçgeninde çirkin ilişkiler yaşanmaktadır. Basın kartı verilmezse gazeteciler yıpranma hakkından yararlanamıyorlar. Erken emekli olma hakları var, yararlanamıyorlar. Birçok organizasyona akredite olamıyorlar, güvenlik güçlerine basın kartı sunamıyorlar. Yurt dışına çıkışta gri pasaport alamıyorlar.

Yeliz dediğimiz arkadaş, sorumlusunu buldu. CHP’dir dedi. Allah bunlara akıl fikir versin. Ne olursa olsun CHP’yi kötüleyecekler. Siyaset yaptığını zannediyorlar. AK Parti adına bile burada bulunması ayıptır. O kadar akıldan yoksun insanlar Parlamento’daysa Parlamento’nun itibarı her yerde tartışılır.

Isparta’da bütün vatandaşların tazminat alma hakkı var. Ödemezlerse hakkınızı arayın. Avukat ücretini ödeyemiyorsanız biz ödeyeceğiz. Ramazan Nazlı adlı vatandaşımız donarak öldü. Acılı aile kaymakamlığa götürülüyor. Açıklama yaptırılıyor. Adli Tıp raporu çıktı. Donmaya bağlı kalp krizi. O kaymakama sesleniyorum: Nasıl böyle bir açıklama yaptırıyorsunuz? Herkesin hakkını ve hukukunu sonuna kadar arayacağız.

Bizzat Erdoğan’ın imzasıyla 31 Aralık’ta yapılan zamlar geri çekilene kadar hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim dedim. Hemen trol ordusu, AK Parti’nin belli kişileri çıktılar. Mahir Ünal, devlete başkaldırıdır diyor. Yeliz’in benzeri zamları devlet yapmadı diyor. Devlet yapmadı, devleti yöneten iktidar yaptı. Beşli çeteye tek kelime etmiyor. Vatandaşı inim inim inletiyorsunuz. Suçlanan kim? Kılıçdaroğlu.

Bahçeli de bugün konuşmuş. Demişler ki Kılıçdaroğlu’na kandil gönderin. Göndermişler de çok güzel. Onları partinin müzesine koyacağım, zamları en çok savunan Bahçeli’nin gönderdiği kandiller olarak.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER