Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Vali Yerlikaya, İstanbulluları saat verip uyardı: Trafiğe çıkmayın!

Meteoroloji'nin ''18.00-24.00 saatleri arasında kuvvetli kar yağışı bekleniyor'' uyarısının ardından açıklamada bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, vatandaşları zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.

Vali Yerlikaya, İstanbulluları saat verip uyardı: Trafiğe çıkmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM günlerdir İstanbul için şiddetli kar uyarısında bulunurken, megakentte sabahın erken saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul Valiliği, kentte yarın beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart Pazartesi'ye kadar ara verildiğini duyurmuştu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbullulara saat 18:00 ile 24:00 arasında kuvvetli kar sağanağı beklendiğini duyurup, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması uyarısında bulundu.

YERLİKAYA SAAT VERİP UYARDI

Yerlikaya, yaptığı paylaşımda, “18.00-24.00 arası KUVVETLİ KAR SAĞANAKLARI bekleniyor. Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım Dışarıdaysak evlerimize dönelim. Toplu taşıma araçlarını tercih edelim” ifadelerini kullandı.

MOTOKURYELERE TRAFİĞE ÇIKMA YASAĞI

Öte yandan, saat 17:30'dan itibaren motokuryelerin trafiğe çıkışı da yasaklandı. Yerlikaya, yaptığı paylaşımda, ''Kıymetli İstanbullular; Beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, Trafik seyir ve can güvenliği için, Bir sonraki duyuruya kadar, Bugün 17.30’dan itibaren Motosiklet, Elektrikli scooter ve Motokuryelerin Trafiğe çıkışlarına İZİN VERİLMEYECEKTİR!'' ifadelerini kullandı.

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı. MGM'den yapılan değerlendirmelere göre 18 Mart cuma gününden itibaren aralıklarla kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışının pazar günü öğle saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER