Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ünlü Anketçiden Çok Konuşulacak Erken Seçim Çıkışı: Bu Şekilde Gitmez

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, erken seçim iddialarıyla ilgili "Dört buçuk sene var diyorlar ama bu şekilde bu gitmez! 2020´nin sonu veya 2021´in başında ben bir seçim bekliyorum." dedi.

Ünlü Anketçiden Çok Konuşulacak Erken Seçim Çıkışı: Bu Şekilde Gitmez

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, katıldığı bir televizyon programında partilerin seçim performanslarını ve olası siyasi senaryoları değerlendirdi.

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, TV5´de Ahu Özyurt´un sorularını yanıtladı.

Seçim sonrası partilerin performanslarını ve gelecekteki olası senaryoları değerlendiren Sarı, bir seçim bölgesi hariç, AK Parti´yle yarıştığı her yerde MHP´nin kazandığını aktaran Sarı ayrıca AK Parti´nin daha önce yönettiği kimi belediyelerin de dikkat çekici bir biçimde MHP´ye geçtiğine söyledi. 

"CHP, İYİ PARTİ´YE ÇOK TAVİZ VERDİ"

İYİ Parti´nin seçim sonuçlarını da değerlendiren Konsensus Başkanı, CHP´nin pek çok belediyeyi İYİ Parti´ye bırakmasına rağmen, İYİ Parti´nin beklenen başarıya ulaşamadığının altını çizdi.

Sarı, "O kadar çok taviz verilmesine rağmen İYİ Parti birkaç tane ilçe dışında hiçbir yerde kazanamadı" derken İYİ Parti´nin seçimi kazanmaktan çok kazandırdığını savundu.

Murat Sarı, Türkiye´deki siyasal denklemin sürdürülemeyeceğini savunarak 2020 sonunda erken seçim beklediğini söyledi.

"ERKEN SEÇİM BEKLİYORUM"

AK Parti´nin mecliste çoğunluğunun kalmadığını, MHP vasıtasıyla ´işlerin sürdüğünü´ söyleyen Sarı, "Dört buçuk sene var diyorlar ama bu şekilde bu gitmez! 2020´nin sonu veya 2021´in başında ben bir seçim bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER