Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

BASIN AÇIKLAMASI; ABD EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZDIR!

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

ABD Temsilciler Meclisi; içinde “Sözde Ermeni Soykırım Tasarısı” ile başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın, Devletin sivil ve askeri üst yönetiminin mal varlıklarının araştırılmasının bulunduğu ve ayrıca Halk Bankası Dosyasının da yer aldığı “Türkiye’ye Yaptırımlar” içeren tasarıları %96’lık bir çoğunlukla kabul etti.

“Sözde Ermeni Soykırım Tasarısı”nı kabul etmek ABD Temsilciler Meclisi’nin işi değildir. Bu iş siyasetçilerin değil, tarihçilerin işidir. Bu tasarı Uluslararası Hukuk’a da aykırıdır. Türkiye konu ile ilgili arşivlerini, tarihi belgelerini en şeffaf biçimde bilim adamlarının çalışmalarına açmıştır. Ermenistan da Türkiye’nin yaptığı gibi arşivlerini, tarihi belgelerini tarafsız bilim adamlarının araştırmalarına açmış olsaydı, böyle bir soykırımın olmadığı aksine binlerce Müslümanın, düşmanla iş birliği yapan Ermeniler tarafından nasıl hunharca öldürüldüğü gerçeği ortaya çıkacaktı…

Tarihimizde böyle kara sayfalar yoktur. Değerlerimiz, inancımız bize asla haksız yere insan öldürülmeyeceğini emreder. Eğer bir tehcir varsa, onun sorumlusu, “millet-i sadıka” olan Ermenileri kışkırtıp devlet kurma hayalleriyle kandırarak ve bir milleti en zor zamanlarında arkadan vurdurtarak ayaklandıran Amerika ve Avrupa ülkeleridir.

ABD’nin ve Avrupa’nın tarihi “soykırım” tarihidir. Amerika, kıtadaki beş milyon yerlinin ve Kızılderililerin kanları ve gözyaşları üzerine, onların toprakları işgal edilerek kurulmuştur. Avrupalılar, sekiz yüz otuz yıl hüküm süren koca Endülüs medeniyetinden geride ne Müslüman ne de üç beş tarihi eser dışında eser bıraktılar… Daha dün Cezayir’de, Bosna’da, Karabağ’da; bugün Libya’da, Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de, Sudan’da, Ortadoğu’da ve İslam Coğrafyasında bir varil petrol için milyonlarca Müslümanın kanı akıtılıyor…

Artık şu iyice bilinmelidir ki bölgemize yerleşmeye çalışan Amerika; bizim müttefikimiz, model ortağımız, hele dostumuz asla değildir. ABD bizim en büyük düşmanımızdır.

“Yaptırım Tasarısı”nda adı geçen üst düzey yetkililerin mal varlıklarının araştırılması ABD’yi hiç mi hiç ilgilendirmez. ABD’nin böyle bir araştırma hakkı yoktur. Bu konu bizim iç işlerimize karışmadır. 

ABD’ye gereken cevap uygulamalarla verilmelidir.

İncirlik başta olmak üzere Türkiye’deki ABD Üslerinin tamamı derhal kapatılmalıdır.

ABD’lilerle kurulan Akçakale’deki “Harekât Merkezi” şayet şu ana kadar kapatılmamışsa hemen dağıtılmalıdır.

Sayın Erdoğan’ın ABD’ye yapacak olduğu ziyaret hemen iptal edilmelidir.

Yerli ve millî sanayî hamlesinde iyi adımlar atıldı ama görünen odur ki artık kimseye muhtaç olmadan ateş topuna çevrilmiş bu coğrafyada ayakta kalabilmek için mutlaka daha fazlasını yapmak zorundayız. Kendi savunma sistemlerimizi, kendi üst düzey teknolojimizi kurmak ve geliştirmek zorundayız.

“Zeytin Dalı Harekâtı”, “Fırat Kalkanı Operasyonu”, “Barış Pınarı Harekâtı” ile cephede istediğini alamayanlar, çeşitli oyunlarla bizi birbirimize düşürüp birliğimizi bozmak isteyeceklerdir. Buna fırsat vermemeliyiz.

Her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan, “Kardeşliğimizi, birliğimizi ve dirliğimizi” sağlamalıyız ve korumalıyız…

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: UMRAN KÜLTÜR MEDENİYET HAREKETİ

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER