Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Umran Kültür Medeniyet Hareketi´nden ´´Mursi´´ açıklaması

Umran Kültür Medeniyet Hareketi, Dün Hayatını Şüpheli Bir Biçimde Kaybeden Mısır´ın İlk Demokratik Cumhurbaşkanı Mursi İçin Bir Basın Açıklamasında Bulundu.

Umran Kültür Medeniyet Hareketi´nden ´´Mursi´´ açıklaması

ZALİM SİSİ İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

?Kur´an bizim anayasamızdır. Resul bizim liderimizdir. Cihad bizim yolumuzdur. Allah yolunda ŞEHİD OLMAK arzumuzdur.? diyen Mısır´ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi parmaklıklar arkasında dahi Hakk´ı ve hakikati haykırarak bu arzusuna kavuşmuştur.  Allah şehadetini kabul etsin?  Dava arkadaşlarının, yakınlarının, Mısır halkının ve Ümmetin başı sağ olsun?

Tek kişilik hücrelerde, ağır şeker hastası olduğu halde ilaçlarını kullandırtmadan, doktoru ile görüştürülmeden, en kötü şartlar altında bir mahkûmiyet yaşattırılan Mursi´nin şaibeli ölümü bütün dünya tarafından ibretle izlenmektedir.  ?Filistin davasına verdiği destek? dolayısıyla yargılanırken mahkeme salonunda yığılıp kalması birçok şüpheyi beraberinde getirmektedir. Mısır´ın zalim, katil, hain, darbeci başkanı Abdulfettah el Sisi, Şehid Mursi´nin nasıl öldürüldüğünün, idam ettiği 50 civarında şehidin ve 60 bin civarında suçsuz şekilde zindanlarda tuttuğu Müslümanların hesabını vermelidir.

Şehid Mursi´nin şaibeli ölümü BM´ye götürülmeli ve cenazesinin Türkiye´ye getirilerek otopsisinin hiçbir şüpheye meydan vermeyecek şekilde yapılması sağlanmalıdır.  ?Allah yolunda öldürülenlere ?ölüler´ demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bilemezsiniz.? (2 Bakara 154) ayeti mucibince, inanıyoruz ki, Şehid Muhammed Mursi Allah´ına, Peygamberine kavuşmuştur. Onun şehadetine sebep olan zalimler için yaşasın cehennem? ABD, İsrail ve AB ülkeleri ile iş tutan, halkı Müslüman olan ülkelerin uşak ruhlu yöneticileri, Şerif Hüseyin´in nasıl ve hangi pişmanlıklar içerisinde öldüğünü asla unutmasınlar.  

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER