Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ümmet uyudukça Siyonist azıyor

İslam âleminin sessizliği sürdükçe Siyonistlerin, “abluka” altında tuttukları ve “açık hava hapishanesine” çevirdikleri Gazze’ye ve Müslümanlara yönelik tecavüzleri de bitmiyor.

Ümmet uyudukça Siyonist azıyor

Gazze ablukası 2006’dan beri sürüyor...

İşgalci İsrail’e ait savaş uçakları önceki akşam Gazze’yi, sabah saatlerine kadar üç kez vururken; İsrail polisi, Doğu Kudüs’te de hastaneye göz yaşartıcı gaz attı. Ümmetin “utanç verici” sessizliği ve tepkisizliğini fırsat bilen Siyonistlerin zulmü maalesef sürüyor!

İSRAİL, KAFASINA GÖRE VURUYOR!

İşgalci İsrail ordusu, önceki akşam Gazze’nin güneyinde Hamas’a ait bazı noktaların vurulduğunu duyurdu. İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, söz konusu saldırının Gazze’den atılan 7 rokete karşılık gerçekleştirildiğini, bunlardan 6’sının füze savunma sistemi tarafından imha edildiğini iddia etti. İsrail, bu saldırıyla birlikte, önceki akşamdan dün sabah saatlerine kadar Gazze’yi üçüncü defa vurmuş oldu. Daha önceki iki saldırıda, İzzeddin el-Kassam Tugayları’na ait hedefler ile Gazze’nin kuzeyindeki Et-Tuvam bölgesinde Hamas’a ait bir nokta vurulmuştu.

GAZZE YENİ KRİZLERİ KALDIRAMAZ

Gazze’deki Ablukayı Kırma Halk Komitesi, İsrail’in akaryakıt engeli nedeniyle kentteki fabrikaların kapasitelerinin sadece yüzde 20’siyle çalıştığını bildirdi. İsrail’in 9 günden bu yana Gazze’deki tek elektrik santrali için akaryakıt girişini engellediğini ifade eden Komite Başkanı Cemal el-Hudari, işsizlik ve yoksulluğun arttığını, gıda güvensizliği ve büyük sağlık sorunları yaşanan Gazze’nin yeni krizleri kaldıramayacağını vurguladı.

İsrail ordusu, önceki akşam Gazze’nin güneyinde Hamas’a ait bazı noktaların vurulduğunu duyurdu. İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İsrail savaş uçaklarının, Gazze’nin güneyinde Hamas’a ait tünelleri vurduğunu belirtti. Adraee, söz konusu saldırının Gazze’den atılan 7 rokete karşılık gerçekleştirildiğini, bunlardan 6’sının füze savunma sistemi tarafından imha edildiğini kaydetti. İsrail basınında ve sosyal medyada daha önce yer alan açıklamalarda ise Gazze’den atılan bir füzenin Sderot kentinde bir eve isabet ettiği kaydedilmişti. İsrail, bu saldırıyla birlikte, önceki akşamdan dün sabah saatlerine kadar Gazze’yi üçüncü defa vurmuş oldu. Daha önceki iki saldırıda, İzzeddin el-Kassam Tugayları’na ait hedefler ile Gazze’nin kuzeyindeki Et-Tuvam bölgesinde Hamas’a ait bir nokta vurulmuştu.

HASTANEDE GÖZ YAŞARTICI GAZ KULLANDILAR

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs’te yer alan bir hastanenin içinde göz yaşartıcı gaz kullandığı bildirildi. Yerel kaynaklar, İsrail polisinin Doğu Kudüs’te yer alan El-Makasid Hastanesi’ne girerek içeriye göz yaşartıcı gaz attığını belirtti. Hastalar ve çalışanlar atılan gazdan etkilenirken, Makasid Hastanesi yönetimi İsrail polisinin baskınına tepki gösterdi.



Anahtar Kelimeler: Ümmet uyudukça Siyonist azıyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER