Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÜLKEYİ YIKAN GÜÇLER AYNI MASADA TOPLANIYOR

Suriye´yi yerle bir eden küresel güçler, yıkıntıların üzerine masa kurup Suriye´nin geleceğini ipotek altına almak için kolları sıvadı?

ÜLKEYİ YIKAN GÜÇLER AYNI MASADA TOPLANIYOR

Suriye´yi planlarını hayata geçirebilmek için yangın yerine çeviren küresel güçler, şimdi ise ülkenin külleri üzerine masa kurup bir araya geliyorlar. 7 yıl süren iç kargaşa sonrası tüm dengelerin değiştiği ve otorite boşluğunun büyüdüğü ülkede ABD ve Rusya öncülüğünde kurulacak masaya Şam yönetimi ile terör örgütü YPG´yi de oturtacaklar.

PETROL ANLAŞMASI İLE MASANIN YOLU AÇILDI

Rusya ve ABD´nin garantörlüğünde kurulacak masada terör örgütü YPG´nin Şam yönetimi tarafından resmen tanınması, örgütün işgal ettiği alanlarda yönetim kurması ve örgütün ordulaşması gibi Suriye´nin geleceğini ipotek altına alan konular görüşülecek. Gazetemizin gündeme taşıdığı YPG ve Şam arasındaki petrol anlaşmasının ilk adımı olduğu bu plan ile masanın ilk ayağı kurulmuş oldu.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MASA TAMAMLANACAK

Önceki günlerde ise terör örgütünün masaya gitme yolunda müzakerelerin daha resmi ve hızlı gelişmesi için aldığı Suriye´nin başkenti Şam´a temsilcilik açma kararı ile de masanın ikinci ayağının ilk çivisi çakılmış oldu. Önümüzdeki günlerde ABD ve Rusya gözetiminde Şam ve örgüt arasında gerçekleşecek müzakereler ile de ayaklar tamamlanmış olacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER