Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÜLKEMİZ İÇİN FAYDALI GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

ÜLKEMİZ İÇİN FAYDALI GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ

Görüşmenin verimli geçtiğini söyleyen Karamollaoğlu, “Ülkemiz, bölgemiz ve dünyayla ilgili birtakım endişelerimiz var. Bunların bertaraf edilmesi için de siyasiler olarak bazı sorumluluklarımız var. Görüşmelerimiz zaman içerisinde yapılacak. Bu görüşmeler ülkemiz için de faydalı olacak” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri” kapsamında temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek lider ziyaretlerine başlayan Karamollaoğlu, dün de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İyi Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelen iki lider, gündeme ilişkin gelişmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

GÖRÜŞME İKİ SAAT SÜRDÜ

Karamollaoğlu’na ziyaret kapsamında Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Mesut Doğan ile Birol Aydın eşlik etti. Karamollaoğlu’nu merdivenlerde İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı karşıladı. Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonrası liderler ortak basın açıklaması yaptı.

AKŞENER: DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karamollaoğlu’nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye’nin meselelerine, problemlerine ve fırsatlarına dair bir sohbet gerçekleştirdik. Daha sık görüşmeyi kararlaştırdık” diye konuştu.

KARAMOLLAOĞLU: VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüşmenin çok verimli geçtiğini dile getirerek, “Ülkemiz, bölgemiz ve dünyayla ilgili birtakım endişelerimiz var. Bunların bertaraf edilmesi için de siyasiler olarak bazı sorumluluklarımız var. Bu konuda çok geniş bir sohbetimiz oldu. Umuyorum, bu görüşmelerimiz zaman içerisinde yapılacak. Bu görüşmeler ülkemiz içinde faydalı olacak” ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER