Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

UEFA´DAN TÜRK HAKEMLERE VE GÖZLEMCİLERE GÖREV

UEFA, FIFA kokartlı Türk hakemler ile gözlemcilere Avrupa Ligi ve Gençlik Ligi´nde görev verdi.

UEFA´DAN TÜRK HAKEMLERE VE GÖZLEMCİLERE GÖREV

01. 10. 2018 Pazartesi

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre hakem Hüseyin Göçek, Rusya´nın Zenit ekibi ile Çekya´nın Slavia Prag takımı arasında 4 Ekim Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçında görev yapacak.

Saint Petersburg şehriyle aynı adı taşıyan statta saat 19.55´te başlayacak karşılaşmada Göçek´in yardımcılıklarını, Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz üstlenecek. Maçta Serkan Ok dördüncü hakem, Mete Kalkavan ile Barış Şimşek de ilave yardımcı hakem olacak.

Gençlik Ligi´nde Ali Palabıyık´a görev

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık da Rusya´nın CSKA Moskova ekibi ile İspanya´nın Real Madrid takımı arasında yarın oynanacak UEFA Gençlik Ligi G Grubu müsabakasında düdük çalacak.

Rusya´nın Moskova şehrindeki Oktyabr Stadyumu´nda saat 14.00´te başlayacak müsabakada, Palabıyık´ın yardımcılıklarını Soner Maraş ve Bersan Duran yapacak.

Öte yandan, UEFA gözlemcilerinden Zihni Aksoy, Altınordu ile Finlandiya´nın HJK Helsinki takımı arasında 3 Ekim Çarşamba günü oynanacak UEFA Gençlik Ligi 1. Tur ilk maçında, Sabri Çelik, Yunanistan´ın AEK ekibi ile Portekiz´in Benfica takımı arasında yarın oynanacak UEFA Gençlik Ligi E Grubu müsabakasında, Dilan Deniz Gökçek İşcan ise 3-9 Ekim tarihlerinde Hollanda´da düzenlenecek 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri 10. Grup karşılaşmalarında görev alacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER