Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TÜRKİYE'nin TARIM POLİTİKLARI ve ARZ GÜVENLİĞİ

Kayseri Küçük Millet M Meclisi 9 Nisan Cumartesi günü genel ve yerel gündemde “Tarım politikaları ve Arz Güvenliği” konusunu tartışmaya açıyor.

TÜRKİYE

Basın Temsilcilerine;

Sivil Toplum Kuruluşlarına;

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına;

KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ 9 Nisan Cumartesi günü genel ve yerel gündemde “TARIM POLİTİKALARI ve ARZ GÜVENLİĞİ” konusunu tartışmaya açıyor.
                                                                                                                                                                                                                            9 Nisan Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda saat 14.00 da bir tarım ülkesi olan Türkiye’nin tarım politikalarının ne olduğu, savaş, pandemi ve diğer sebepler yüzünden ülkemizin etkilenme olasılığı ve çözüm yollarının neler olacağı, küresel pandemi ve Rusya-Ukrayna savaşının nasıl etkilediği ve daha fazla birçok konunun tartışılacağı buluşmada Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Sayın Ali KOÇ özel konuğumuz olacaktır.

Söyleyecek sözü olan bütün sivil toplum kuruluşları ve dostlarımız Meclis çalışmasına davetlidir. Unutmayın; SİZ YOKSANIZ BİZ BİR EKSİĞİZ.

Gündemden uzak kalmadan, düşüncenin ve fikri yapının ne olduğuna da aldırmadan, ön yargıları bir tarafa atarak bir masa etrafında ortak kanaat oluşturmaya devam ediyoruz.

ÖN YARGILARIN GİREMEDİĞİ Kayseri küçük Millet Meclisi 9 Nisan CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00 da, KOCASİNAN BELEDİYESİ Meclis Salonuna yapılacak olup, bütün dostlarımızı davetlidir.

05/04/2022

Adnan EVSEN

05353085806

Kayseri küçük Millet Meclisi İl Temsilcisi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER