Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Türkiye'den Suriye'ye gidecek heyette sürpriz isim

Dikkat çeken bir Suriye kulisi paylaşan gazeteci Hacı Yakışıklı " Suriye’de Esed ile Vatan Partisi’nin görüşmesine Doğu Perinçek ve Ethem Sancak’ın yanında CHP’li eski isim heyetteymiş" dedi.

Türkiye

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gazeteci Hacı Yakışıklı, Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Hukukçu Avukat Cem Kaya; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Vatan Partisi heyetinin Suriye ziyarete ilişkin AKP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Hacı Yakışıklı dikkat çeken kulis bilgilerini aktardı.

"ESAD'LE GÖRÜŞME ELİ KULAĞINDA"

AKP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Hacı Yakışıklı "Suriye'de Esad'la Vatan Partisi heyetinin görüşmesi eli kulağında. Her iki tarafın anlaştığı, belki ekim ayının ilk haftalarında görüşme gerçekleştirilebilir. Suriye’de Esed ile Vatan Partisi’nin görüşmesine Doğu Perinçek ve Ethem Sancak’ın yanında CHP’li eski isim, bakan olan Mehmet Sevigen heyetteymiş. DSP’nin eski Genel Başkanı Masum Türker de heyetteymiş." açıklamasında bulundu.

HEYET, ESAD'DAN HANGI TALEPTE BULUNACAK?

Vatan Partisi ve heyetinin Esad ile görüşmesine ilişkin AKP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Hacı Yakışıklı "Esed’e şu taleplerde bulunulacak: ÖSO ile ilgili oradaki orduya dokunma, Türkiye’ye gelen Suriyeli göçmenler Suriye’ye dönsün, müdahalede bulunma. Suriye içinde federasyon oluşsun. Bu federasyon içinde Türkiye, Rusya, Çin ve İran bir arada hareket etsin. Bir konsorsiyom şeklinde burada savaşsın bir ortam oluşsun." açıklamasında bulundu.

Konu ile ilgilivideonun linki:

https://static.daktilo.com/sites/71/uploads/2022/09/29/turkiyeden-suriyeye-gidecek-heyette-surpriz-isim.mp4



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER