Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TÜRKİYE-RUSYA ORTAK DEVRİYESİ BAŞLADI

Rusya ile varılan mutabakatın ardından ilk Türkiye-Rusya ortak devriyesi başladı. Dırbesiye ile Resulayn arasındaki bölgede yapılan devriye için Rusya, takviye olarak 300 personel ve 20 zırhlı araç gönderdi.

TÜRKİYE-RUSYA ORTAK DEVRİYESİ BAŞLADI

Soçi’de varılan mutabakatın ardından Türkiye ile Rusya’nın ilk ortak devriyesi başladı. Rus askeri konvoyunun gelmesiyle başlayan devriye, Suriye’nin Dırbesiye ile Resulayn arasında kalan bölgede düzenleniyor.

AA Canlı@AACanli

: 'nin kuzeyinde icra edilmesi planlanan Türk-Rus müşterek ilk kara devriyesi gerçekleştiriliyor https://www.pscp.tv/w/1mrGmrNbQmzJy 

Anadolu Ajansı @anadoluajansi

Suriye'nin kuzeyinde icra edilmesi planlanan Türk-Rus müşterek ilk kara devriyesi gerçekleştiriliyor

pscp.tv

60

11:39 - 1 Kas 2019

RUSYA 300 PERSONEL, 20 ZIRHLI ARAÇ GÖNDERDİ

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus askeri polisinin Türk tarafıyla ortak devriyeler yapmaya başlayacağı Suriye’nin kuzeyine takviye olarak 300 personel ve 20 zırhlı araç gönderdi. Rus askeri polisinin her gün en az 10 yerleşim biriminde devriye yapması bekleniyor. Taraflar, devriye güzergahlarının belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Rus askeri polisi, sınır noktasında Türk konvoyunu ‘Tigr’ tipi zırhlı araçlarla karşılayacak ve devriye faaliyeti başlayacak. Devriye faaliyeti kapsamında beş saat içinde yaklaşık 150 kilometre kat edilmesi ve her kontrol noktasında rapor düzenlenmesi gerekiyor. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER