Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Türk müşavirden İsrail ağzı

Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçiliği’ndeki kültür müşavirliği görevine getirilen Selim Öztürk, İsrail’i Ortadoğu’daki sorunun değil de çözümün bir parçası saydı.

Türk müşavirden İsrail ağzı

Milli Gazete'den Bekir Şirin',n "konuya dair" haberi...

İsrail rejimi ile “normalleşme” adımları kapsamında on bir yılın ardından Tel Aviv’e atanan Müşavir Selim Öztürk’ün, İsrail’i bölgedeki sorunun çözümü sayan gaflet içerikli açıklamalarına verilecek tek cevap…

TÜRK MÜŞAVİRDEN “HADİ ORADAN” DEDİRTEN SKANDAL PROPAGANDA

İşgalci İsrail rejimi ile “normalleşme” görüşmelerinde bulunan Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçiliği’ndeki kültür müşavirliği görevine getirilen Selim Öztürk, İsrail’i Ortadoğu’daki sorunun değil de çözümün bir parçası saydı. Türkçe, İbranice ve İngilizce olmak üzere üç dilde propaganda yapan Öztürk, açıklamasında Türkiye’nin işgalci İsrail rejimi ile ittifak yapması gerektiğini savundu. Öztürk, skandal ifadelerinde, “Türkiye-İsrail-Suudi Arabistan ittifakı Ortadoğu için çözümdür! ÇIKIŞ YOLUDUR!.. Bu kadar” dedi.

 Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçiliği’ndeki kültür müşavirliği görevine Selim Öztürk getirilmişti.

[Advertisement]

Türkiye’nin işgalci İsrail rejimi ile ittifak yapması gerektiğini savundu

Ankara ile Tel Aviv arasındaki olası “normalleşme” kapsamında geçtiğimiz ay önemli bir gelişme yaşanmış, Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçiliği’ndeki kültür müşavirliği görevine Selim Öztürk getirilmişti. Göreve başlayan Öztürk, geçen gün yaptığı açıklamada, skandal ifadelere imza attı. İsrail’i Ortadoğu’daki sorunun değil de çözümün bir parçası sayan Öztürk, açıklamasında Türkiye’nin işgalci İsrail rejimi ile ittifak yapması gerektiğini savundu.

Üç dilde İsrail propagandası

İşgalci İsrail rejimi ile “normalleşme” kapsamında değerlendirilen adımın sonucunda Tel Aviv Büyükelçiliği kültür ve tanıtma müşaviri görevine atanan Selim Öztürk, sosyal medya hesabı aracılığıyla skandal bir paylaşımda bulundu.

* Türkçe, İbranice ve İngilizce versiyonuyla birlikte üç dilde propaganda yapan Öztürk, Türkiye’nin işgalci İsrail rejimi ile ittifak yapması gerektiğini savundu. Ortadoğu’daki sorunların çözümünün “Türkiye-İsrail-Suudi Arabistan ittifakı”nda olduğunu söyleyen Öztürk, “Türkiye-İsrail-Suudi Arabistan ittifakı Ortadoğu için çözümdür! Çıkış yoludur!.. Bu kadar” dedi.

Ankara ile Tel Aviv arasındaki olası “normalleşme” kapsamında geçtiğimiz ay önemli bir gelişme yaşanmış, Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçiliği’ndeki kültür müşavirliği görevine Selim Öztürk getirilmişti. Göreve başlayan Öztürk, geçen gün yaptığı açıklamada, skandal ifadelere imza attı. İsrail’i Ortadoğu’daki sorunun değil de çözümün bir parçası sayan Öztürk, açıklamasında Türkiye’nin işgalci İsrail rejimi ile ittifak yapması gerektiğini savundu. Kendisinin on bir yıl aradan sonra atanan ilk müşavir olduğunu söyleyen Öztürk, “Uzun ve zor bir süreçten sonra Tel Aviv büyükelçiliğimizde kültür müşaviri olarak görevime başlamış bulunmaktayım. On bir yıl aradan sonra atanan ilk müşavir olmak benim için onur. Umarım iki ülke arası ilişkilerin iyileşmesine katkıda bulunabilirim.” ifadelerini kullanmıştı.

ORTADOĞU’DAKİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İSRAİL İLE İTTİFAKTAYMIŞ!

İşgalci İsrail rejimi ile “normalleşme” kapsamında değerlendirilen adımın sonucunda Tel Aviv Büyükelçiliği kültür ve tanıtma müşaviri görevine atanan Selim Öztürk, sosyal medya hesabı aracılığıyla skandal bir paylaşımda bulundu. Türkçe, İbranice ve İngilizce versiyonuyla birlikte üç dilde propaganda yapan Öztürk, Türkiye’nin işgalci İsrail rejimi ile ittifak yapması gerektiğini savundu. Ortadoğu’daki sorunların çözümünün ‘Türkiye-İsrail-Suudi Arabistan ittifakı’nda olduğunu söyleyen Öztürk, “Türkiye-İsrail-Suudi Arabistan ittifakı Ortadoğu için çözümdür! Çıkış yoludur!.. Bu kadar.” dedi.



Anahtar Kelimeler: müşavirden İsrail

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER