Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÖZGÜN İRADE DERGİSİ´NİN DE ARALARINDA BULUNDUĞU TÜRDEB HEYETİ, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI SN. NUMAN KURTULMUŞ İLE KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

Türkiye Dergiler Birliği Başkanı Asım GÜLTEKİN ve beraberindeki heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Numan Kurtulmuş ve Bakanlık heyeti ile Topkapı Sarayı`nda bir araya geldi.

ÖZGÜN İRADE DERGİSİ´NİN DE ARALARINDA BULUNDUĞU TÜRDEB HEYETİ, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI SN. NUMAN KURTULMUŞ İLE KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

TÜRDEB´in organize ettiği, dergi yöneticilerinin ve yazarlarının katıldığı Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş Bey ile yapılan toplantıda Sayın Bakana; Özgün İrade Dergisi olarak, dergiciliğin en önemli problemlerinden olan; derginin okuyucuya kavuşmasını sağlayacak PTT´nin veya PTT Kargo´nun tıpkı Kültür Bakanlığı´nın dergilerimizden aldığı gibi yüzde 50´sini yüklendiği, diğer abonelerimizin de okuyucuya emin bir şekilde kavuşması için aynı sorumluluğu yüklenmesidir. 

İkinci önerimiz; cezaevlerine gönderdiğimiz dergi ve kitaplardan PTT Kargo ücret almamasıdır. Mahkumların rehabilitesi için kitap ve dergilerin mahkumlara kavuşması lazımdır.

 

/resimler/2018-1/31/1438597107197.jpg

 

"Türkiye Dergiler Birliği Başkanı Asım GÜLTEKİN ve beraberindeki heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Numan Kurtulmuş ve Bakanlık heyeti ile Topkapı Sarayı`nda bir araya geldi. Toplantıya İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Çoşkun YILMAZ`da iştirak ettiler.

Dergiciliğin sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu toplantıda dünyada ve Türkiye`de dergiciliğin son durumu ve dergicliğin önemi üzerine sohbet edildi. Ayrıca; 9. Uluslararası Dergi Fuarının hakkında Sn. Bakanımız Numan KURTULMUŞ`le görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Dergiler Birliği Başkanı Asım GÜLTEKİN: Türkiyede dergiciliğe dair güzel işler oluyor ve olacak. Türkiyede dergicilik ile büyüdü bazı güzellikler, dünyada da büyüyecek inşallah. Kültür Bakanımızla görüşmemizde de bu büyüyen ışığın yanında olacaklarını hissettik."

TÜRDEB adına toplantıya katılanlar;

Asım Gültekin TÜRDEB BAŞKANI 

Ahmet Altay ZOKA MİZAH DERGİSİ 

Davut Güler ÖZGÜN İRADE DERGİSİ

Gülçin Soykan AKADEMYA DERGİSİ

İlhami Pınar VUSLAT DERGİSİ 

Lütfi Arslan GENÇ DERGİSİ

Mevlana İdris ÇETO DERGİSİ 

Metin Uçar OSMANLICA DERGİSİ

Muammer Erkul DÎVANYOLU DERGİSİ

Murat Ayar TEMMUZ EDB DERGİSİ

Mustafa Yıldız Genç Okur Dergisi/SEMERKAND DERGİ Grubu

Osman Doğan KULİS TİYATRO DERGİSİ

Osman Toprak İTİBAR DERGİSİ

Samet Paçacı SEFERBER DERGİSİ

Ümit Elönü FURKAN DERGİSİ

Abdülkadir Alemdar TÜRDEB Fuar Birimi

Recep Baydemir TÜRDEB Yurtdışı Birimi

Ubeydullah Erdoğan Suskun Fanzin/ TÜRDEB Gençlik Dergileri Birimi


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER