Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TUNUS´TA TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON

Tunus´ta ülkenin güneyindeki Kafsa´da düzenlenen operasyonda 5 terörist öldürüldü. Operasyonda, Bardo Müzesi´ne yapılan saldırının arkasındaki Ukbe Bin Nafi Tugayı´nın birçok militanı gözaltına alındı.

TUNUS´TA TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON

TUNUS´TA TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON

 

Tunus İçişleri Bakanı Muhammed Nacim El-Garseli, başkent Tunus´taki Ulusal Muhafız Kışlası´nda düzenlediği basın toplantısında, "Güvenlik güçlerimizin Kafsa vilayetinde terör örgütüne karşı düzenlediği operasyonu başarıyla tamamladı. Operasyonda Ukbe Bin Nafi Tugayı örgütünden bazı liderler de olmak üzere 5 terörist öldürüldü. Güçlerimiz, terör hücresinin yüzde 90 gibi bir bölümünü zayıflattı" ifadelerini kullandı.

Garseli ayrıca, Tunus´un terörle mücadeleye durmadan devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Başkent Tunus´taki Bardo Müzesi´ne 18 Mart Çarşamba günü düzenlenen ve terör örgütü DAEŞ´in üstlendiği saldırıda, 20´si turist, biri güvenlik görevlisi, 2´si saldırgan 23 kişi ölmüş, 47 kişi yaralanmıştı.

Tunus İçişleri Bakanı Nacim el-Garseli de daha önce yaptığı açıklamada Bardo Müzesi´ne yönelik saldırının arkasında Ensaru´ş-Şeria ile bağlantılı Ukbe Bin Nafi Tugayı olduğunu, zanlılardan 3´ünün hala bulunamadığını belirtmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER