Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TSK Suriye´de YPG´li teröristleri obüslerle vurdu

TSK obüsleri, Azez ve Mare cephe hatlarında YPG´li teröristlere ait mevzileri hedef aldı. Obüs atışları sonucunda örgütün saflarında çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildi.

TSK Suriye´de YPG´li teröristleri obüslerle vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye´nin kuzeyinde Azez ve Mare cephe hatlarındaki terör örgütü YPG/PKK´nın hedeflerini vurdu.

Azez´in güneyinde ve Mare´nin güney ve batısındaki toprakları işgal eden terör örgütü YPG/PKK ileÖzgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasında dün gece uzun namlulu silahlarla çatışma yaşandı. Çatışmada, ÖSO saflarından bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

20´DEN FAZLA ATIŞ

Çatışmaların ardından Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde konuşlu TSK unsurları, cephe hatlarında YPG/PKK terör örgütüne ait mevzilere 20´den fazla obüs atışı gerçekleştirdi. 

Obüs atışları sonucunda örgütün saflarında çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. TSK unsurları, Tel Rıfat´ta yuvalanan örgüt hedeflerine yönelik 23 Ocak´ta 5, 24 Ocak´ta 12 ve 25 Ocak´ta 20´den fazla obüs atışı yapmıştı.

Kilis ili karşısında Suriye topraklarında yer alan Azez ve Mare cephe hatlarında, ÖSO ile terör örgütü YPG/PKK arasında zaman zaman çatışmalar oluyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER