Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Trump´tan ´hakkındaki kitabın yayımını durdurma´ girişimi

ABD Başkanı Trump´ın avukatı, Trump´ın Beyaz Saray´daki ilk yılını anlatan kitabı yayımlamaması için yayınevine ihtarname gönderdi.

Trump´tan ´hakkındaki kitabın yayımını durdurma´ girişimi

 ABD Başkanı Donald Trump´ın başkanlık koltuğundaki ilk yılını anlatan bir kitabın yayımlanmaması için Trump´ın avukatının, yazar Michael Wolff ile basını yapacak yayınevine ihtar mektubu gönderdiği ortaya çıktı.

Amerikan CNN kanalında yer alan habere göre, Trump´ın avukatlarından Charles Harder, "Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Sarayının İçinden" başlıklı kitabı yayımlamaya hazırlanan Wolff ile yayınevinin yöneticisi Henry Holt´a ihtar mektubu göndererek kitabın piyasaya sürülmemesini talep etti.

Kitabın ardından dava gelebilir

Mektubunda, kitabın Trump ile ilgili birçok yalan ve yanlış bilgiyi barındırması sebebiyle yayımlanmaması gerektiğini belirten Harder´ın, piyasaya çıkması halinde "Başkan´ın onurunun zedelenmesi" de dahil birçok başlık altında hukuki sürecin başlayabileceği mesajını verdiği kaydedildi.

Wolff´un Trump´a yakın çok sayıda isimle yaptığı röportajlar sonucunda hazırladığı kitap, Amazon kitap listelerinde şimdiden 1. sıraya kadar yükselmiş durumda.

Bannon röportajı tartışma başlattı

Trump´ın eski baş stratejisti Steve Bannon ile yapılan röportajın da yer aldığı kitaptan medyaya yansıyan bazı bölümler Amerikan kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu. Söz konusu mülakatta Bannon, Trump´ın büyük oğlu Trump Jr. ile Ruslar arasında New York´taki Trump Otel´de yapılan görüşme için "haince" ifadesini kullanmıştı. Trump ise yaptığı yazılı açıklamada yer alan "Kovulduğu gün sadece işini değil, aynı zamanda aklını da kaybetmiş." sözleriyle Bannon´a tepki göstermişti.

Trump´ın Beyaz Saray´a yerleşmesinden sonra yerleşkede yaptırdığı değişiklikler, yeme-içme alışkanlığı, televizyon izleme sıklığı ve toplantılara hazırlanma yöntemi gibi birçok kişisel bilginin de yer aldığı kitabın 9 Ocak´ta raflardaki yerini alması bekleniyor.

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER