Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Trump 2024 seçimleri için mitinglere başladı: Amerikan tarihinin en masum adamıyım

Önümüzdeki yıl seçimlere gidecek ABD’de Cumhuriyetçi kanadın en güçlü adaylarından Donald Trump kampanyasını başlattı.

Trump 2024 seçimleri için mitinglere başladı: Amerikan tarihinin en masum adamıyım

ABD'nin eski başkanı Donald Trump, 2024 seçimleri öncesinde ilk büyük mitingini Teksas eyaletinde gerçekleştirdi. Trump, burada yaptığı konuşmada hakkında yapılan suçlamalara değinerek, savcıların kendisi hakkında hiçbir şey bilmediğini ve iddiaların saçmalık olduğunu belirtti.

‘SAVCILIĞIN SUİSTİMALİ’

ABD basınına göre eski başkan, adaylık kampanyasının ilk geniş çaplı etkinliğini Teksas'ın Waco kentinde gerçekleştirirken, binlerce destekçisinin önünde kendisine yönelik cezai soruşturmaların savcılığın suiistimali olduğunu ve Stalinist Rusya'dan çıkmış bir şey gibi olduğunu söyledi. Trump ayrıca en yakın Cumhuriyetçi rakibi Ron DeSantis'e yüklendi ve ilişki yaşadığını reddettiği Stormy Daniels'a "at suratlı" olarak nitelendirdi.

Trump mitingin açılışını, Kongre baskınındaki rolleri nedeniyle hapse atılanlardan oluşan bir koronun seslendirdiği ‘Herkes için adalet’ adlı şarkıyı çalarak yaptı.

‘SOĞUKKANLI SUÇLU BIDEN’

Trump ayrıca, sadece Beyaz Saray'a dönmesi halinde Amerika'nın yeniden özgür bir ulus olacağını da ekledi. ABD Başkanı Biden'ı da hedef alan Trump, onun soğukkanlı bir suçlu olduğunu ve özel hayatının her unsuru soruşturulurken Biden'a hiçbir şey olmadığını söyleyerek "Bu beni muhtemelen ülkemiz tarihindeki en masum adam yapıyor. Arkadaşlarım bunu söylüyor" şeklinde kaydetti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER