Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Trump, Ulusal İstihbarat Direktörü adayını 5 gün sonra geri çekti

ABD Başkanı Trump, pazar günü Ulusal İstihbarat Direktörlüğüne aday gösterdiği John Ratcliffe´i aday göstermeyeceğini açıkladı.

Trump, Ulusal İstihbarat Direktörü adayını 5 gün sonra geri çekti

ABD Başkanı Donald Trump, pazar günü Ulusal İstihbarat Direktörlüğüne (DNI) aday gösterdiği Cumhuriyetçi Kongre üyesi John Ratcliffe´i aday göstermeyeceğini duyurdu.

ABD Başkanı Trump, Twitter´dan, Ratcliffe´in DNI adaylığına ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Medyanın Cumhuriyetçi Kongre üyesine çok haksızca davrandığını ileri süren Trump, "Aylarca sürecek iftira ve hakaretlerden ziyade John´a, bu tür insanlarla uğraşmasının kendisini ve ailesini ne kadar yıpratacağını anlattım. John da harika bir iş çıkardığı Kongre´de kalmaya karar verdi. Yakın zamanda DNI adayımı açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

Ratcliffe de yaptığı açıklamada kendisini adaylığa düşünen Trump´a teşekkür etti ve mevcut koşullarda Kongre´deki görevine devam etmeye karar verdiğini belirtti.

ABD Başkanı Trump, pazar günü Cumhuriyetçi Kongre üyesi Ratcliffe´i DNI görevine aday gösterdiğini açıklamıştı.

Trump, halen bu görevi yürüten Dan Coats´un 15 Ağustos´ta görevinden ayrılacağını ve Coats´a hizmetleri için teşekkür ettiğini de bildirmişti.

Bu görevi yaklaşık 2 yıldır sürdüren Coats, Rusya soruşturmasının başlangıcında, söz konusu seçimlere müdahale girişimlerinin Moskova merkezli olduğu açıklamalarını yapan isim olarak kayıtlara geçmişti.

Kaynak: https://www.dunyabulteni.net/



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER