Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Trump: Maaş bile almadan size hizmet için çalışıyorum

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, hakkında açılan dava lehine sonuçlanınca Twitter´dan açıklama yaptı ve "Başkanınız olarak hizmet etmek için servet kaybediyorum" dedi.

Trump: Maaş bile almadan size hizmet için çalışıyorum

ABD Başkanı Donald Trump hakkında, anayasaya aykırı şekilde otelinden kâr sağladığı gerekçesiyle açılan dava sonuçlandı. ABD Federal Temyiz Mahkemesi, Trump´ın Washington´daki otelinden "anayasaya aykırı bir şekilde kar sağladığı" iddia edilen davada Trump´ı haklı buldu.

Trump´ın Beyaz Saray yakınlarında bulunan ve yabancı devlet ve hükümet yetkililerin kaldığı lüks otelinden kâr sağladığına ilişkin dava, Trump´ın lehine sonuçladı.

Maryland Federal Mahkemesi, Trump´ın Florida´daki oteli ve diğer varlıklarının dava dışında bırakılmasına, Washington´daki oteline ilişkin dava sürecinin ise devamına karar vermişti.

Temyiz mahkemesi federal mahkemenin kararını bozarak, Trump´ın Washington´daki otelinden anayasaya aykırı bir şekilde kâr sağladığını iddia eden davada Trump´ı haklı buldu.

DEMOKRATLAR ELEŞTİRİYOR

ABD anayasasına göre, ABD Başkanları da dahil federal hükümet yetkilileri, görevde oldukları sürece yabancı bir devletten hediye ve kazanç ifade eden hiçbir şeyi kabul edemiyor.

 

 

Demokratlar ise Trump´ın başkan olduğu günden beri birçok yatırımı üzerinden yabancı unsurlardan gelir sağlamaya devam ettiğini ve bunun anayasayı ihlal anlamına geldiğini savunuyor.

 

"SERVET KAYBEDİYORUM, MAAŞ BİLE ALMIYORUM"

Mahkeme kararının ardından Twitter hesabından açıklama yapan Trump, "Başkanınız olarak size hizmet etmek ve iyi bir iş çıkarmak için para kazanmak yerine servet kaybediyorum, üstelik maaş da almıyorum." dedi.

 

Donald J. Trump
 
?@realDonaldTrump
 
 

Word just out that I won a big part of the Deep State and Democrat induced Witch Hunt. Unanimous decision in my favor from The United States Court of Appeals For The Fourth Circuit on the ridiculous Emoluments Case. I don´t make money, but lose a fortune for the honor of.....

 
33 B kişi bunun hakkında konuşuyor

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER