Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TRUMP, FORBES´IN EN ZENGİNLER LİSTESİNDE 200 SIRA GERİLEDİ

Forbes´ın Milyarderler Listesi´ne göre, ABD Başkanı Trump´ın serveti yaklaşık 400 milyon dolar azalarak 3,1 milyar dolara geriledi. Trump, Milyarderler Listesi´nde 566. sıradan 766. sıraya düştü.

TRUMP, FORBES´IN EN ZENGİNLER LİSTESİNDE 200 SIRA GERİLEDİ

ABD Başkanı Donald Trump, Forbes´ın dünyanın en zenginleri listesinde 200 sıra gerileyerek 766´ıncı oldu.

Forbes´ın bu yıl 31. kez yayımlanan "Milyarderler Listesi"ne göre, ABD Başkan Trump´ın serveti yaklaşık 400 milyon dolar azalarak 3,1 milyar dolara geriledi.

Trump, servetinde yaşanan kayıpla, Milyarderler Listesi´nde 566. sıradan 766. sıraya düştü.

Forbes, Trump´ın servetindeki azalışı, New York´taki gayrimenkul piyasasının daha rekabetçi hala gelmesine, hukuki masraflara ve bazı golf tesislerinin zarar etmesine dayandırdı.

İlk sırada Bezos yer aldı

Forbes Milyarderler Listesi´nin birincisi ise 112 milyar dolarlık servetiyle Amazon´un kurucusu ve Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Jeff Bezos oldu.

Uzun yıllardır birinciliği koruyan Microsoft´un kurucusu Bill Gates ise tahtını kaptırdığı Bezos´un ardından 90 milyar dolarlık servetiyle ikinci sırada yer aldı.

Berkshire Hathaway´ın sahibi yatırımcı Warren Buffett ise 84 milyar dolarlık servetiyle üçüncü, Louis Vuitton´un sahibi olan Fransız Bernard Arnault 72 milyar dolarla dördüncü, Facebook´un kurucusu Mark Zuckerberg 71 milyar dolarlık servetiyle beşinci oldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER