Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TRABZONSPOR TARAFTARI GALATASARAY MAÇINA ÜCRETSİZ TAŞINACAK

Trabzonsporlu taraftarlar, Spor Toto Süper Lig´in 4. haftasında yarın oynanacak Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasına ücretsiz taşınacak.

TRABZONSPOR TARAFTARI GALATASARAY MAÇINA ÜCRETSİZ TAŞINACAK

31. 08. 2018 Cuma

Trabzonsporlu taraftarlar, Spor Toto Süper Lig´in 4. haftasında yarın oynanacak Trabzonspor-Galatasaraykarşılaşmasına ücretsiz taşınacak.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Galatasaray maçına gidecek taraftarlar için şehir merkezindeki iki noktadan Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu´na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan planlamaya göre, Trabzon Barosu önünden saat 18.00´den itibaren her 20 dakikada bir otobüs kaldırılacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ayrıca Pazarkapı´da bulunan otobüs peronlarından da yine saat 18.00´den itibaren ring seferleri yapılacak. Pazarkapı´dan kalkacak otobüsler sahilden doğruca stadyuma, Trabzon Barosu önünden kalkacak olan otobüsler ise Sahil, Postane, Valilik, Hüseyin Avni Aker Stadyumu, Fatih, Tanjant Yolu istikametinden Akyazı´ya ulaşacak."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER