Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TESK Başkanı Palandöken: Sebze ve Meyve Fiyatları Yarı Yarıya Düşecek

Türkiye Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, yüksek fiyatlarla ilgili vatandaşların tedirgin olmaması gerektiğini belirterek, "Sebze ve meyve fiyatlarında yüzde 50 oranında bir düşüş olacak" dedi.

TESK Başkanı Palandöken: Sebze ve Meyve Fiyatları Yarı Yarıya Düşecek

Türkiye Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, "Sebze ve meyve fiyatları önümüzdeki günlerde yarı yarıya düşecek" dedi.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, vatandaşın pahalı fiyatlardan şikayetçi olduğu vurgusu yaparak, "Talimat verdim pahalı satışı önleyeceğiz" açıklamasını değerlendirdi. Erdoğan´ın fiyatların istikrara kavuşması için kararlı olduğunu gördüğünü belirten Palandöken, "Konfederasyonla işbirliği ile 2 milyon esnafımızla birlikte fahiş fiyatların önüne geçilmesi ve üretimin artırılması için çalışmalar başlayacak. Bunu artık hayata geçirmenin zamanı geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, spekülatif fiyat artışlarının, üreticinin ve tüketicinin zararına böyle bir ticaretin mümkün olmayacağını söyledi" dedi.

Haberin devamı...

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER