Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"TERÖRİST BAŞINAN MEDET UMANLAR ARKADAŞLARINA TAHMMÜL EDEMEDİLER"

Ahmet Davutoğlu ile birlikte AKP'den ihracı istenen Sefer Üstün, "Perinçek ile kol kola olanlar, terörist başından dahi medet umanlar kendi arkadaşlarının haklı uyarılarına tahammül edemediler." dedi.

Ak Parti, eski genel başkanı ve başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekilleri Selçuk Özdağ, Abdullah Başçı ve Ayhan Sefer Üstün’ün partiden ihracını istemesiyle yeni bir sürece girdi. AKP'de dört dönem vekillik yaptıktan sonra ihracı istenen Ayhan Sefer Üstün, "Perinçek ile kol kola olanlar, terörist başından dahi medet umanlar kendi arkadaşlarının haklı uyarılarına tahammül edemediler." dedi. 

Daha önce ihraç yerine "kendileri istifa etsin" taktiği izleyen AKP yönetiminin, "ihraç" düğmesine basma gerekçesinin altında, Davutoğlu'nun son açıklamalarıyla "Parti kurumsal kimliğinin sorgulanarak hedef alınmasının" yattığı ileri sürülüyor. 

YENİ YOL HARİTASI BELİRLENECEK

AKP'den ihracı istenen Selçuk Özdağ ise, Ahmet Davutoğlu ile birlikte haklarında ihraç talebi bulunan milletvekillerinin Davutoğlu ile birlikte yapacakları toplantının ardından yeni yol haritalarını belirleyeceklerini söyledi. 

AKP'DEN İHRACI İSTENEN AYHAN SEFER ÜSTÜN KONUŞTU

Davutoğlu'nun yakınında bulunan ve ihracı istenen eski milletvekillerden biri olan Ayhan Sefer Üstün ise ihraç istemli disipline sevk sürecinin ardından açıklama yaptı. 

TERÖRİST BAŞINDAN MEDET UMANLAR ARKADAŞLARINA TAHAMMÜL EDEMEDİLER

Üstün, "Hayatım boyunca doğruları söyleyip, dos doğru olmaya gayret ettim. Ak Parti kuruluş ilkelerinden uzaklaştığında da bunları önce içeride, sonraki aşamalarda dışarıda açık bir dille ifade ettim. Ak Parti kurucu ilkelerinden uzaklaşmamış olsaydı iyi niyetli yapıcı uyarılarımızı dikkate alırdı. Maalesef Perinçek ile kol kola olanlar, terörist başından dahi medet umanlar kendi arkadaşlarının haklı uyarılarına tahammül edemediler." ifadelerini kullandı. 

"BİR HAREKET KENDİ GENEL BAŞKANINI, ÖZ EVLATLARINI YİYORSA..."

Üstün, açıklamasında şunları söyledi:

"Yeni Ömerler arayanlara önce siz Ömer olmalısınız dedik buna tahammül edemediler.

Ne söylediysek Partinin ve Ülkemizin iyiliği için söyledik.

Gelişmeleri takip ediyoruz. Henüz tarafımıza iletilmiş yazılı bir tebligat yok. Bilahare Sayın Ahmet Davutoğlu ve arkadaşlarımızla istişare edip bir tutum belirleyeceğiz.

Adaleti aradığımız Yeni Adli Yıl başında MYK kararı son derece adaletsiz bir karar olmuştur. “Zulüm bizdense ben bizden değilim…” diyen Rachel’i rahmetle, minnetle anıyorum.

Bir hareket kendi Genel Başkanını , öz evlatlarını yiyorsa artık o hareketin nereye evrildiğini, nereye doğru koştuğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum… Saygılarımla."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER