Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TERÖR DEVLETİ TEHDİT ETMİŞTİ... SALDIRDI! 5 ŞEHİT, 360 YARALI

Gazze sınırları içerisinde gerçekleştirilen Büyük Dönüş Yürüyüşü sırasında terör devleti İsrail Filistinlilere saldırdı. Saldırı sırasında 5 Filistinli şehit oldu. 360 kişiyse yaralandı.

TERÖR DEVLETİ TEHDİT ETMİŞTİ... SALDIRDI! 5 ŞEHİT, 360 YARALI

Bugün Gazze´de cuma namazından sonra başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü sırasında terör devleti İsrail yine sivillere saldırdı. 

Terör devleti İsrail´in 30 Mart 1976´da Filistinlilere ait binlerce dönüm araziye el koymasının ardından yaşanan olayların anıldığı "Toprak Günü"nde Filistinli grupların günler öncesinden yaptığı "Büyük Dönüş Yürüyüşü" çağrısına katılmak için halk sınıra doğru yürümeye başladı.

Filistin bayrakları taşıyan çok sayıda kişi, 1948´de topraklarından göçe zorlanan Filistinlilerin dönüş hakkını savunmak ve İsrail´i protesto için Gazze´nin kuzey, güney ve orta kesimlerindeki bölgelerden sınıra doğru yürüyüşe geçti.

Hamas, yürüyüşün barışçıl olacağını vurguladığı halde, terör devleti İsrail yürüyüşün yapılmaması için tehditlerde bulunmuştu.

Yürüyüş sırasında gerçek mermi kullanarak müdahalede bulunabileceği tehdidini eden İsrail güçleri, bekleneni yaptı ve Filistinlilere saldırdı.

Saldırı sırasında 5 Filistinli şehit oldu, 360 kişiyse yaralandı.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yürüyüşten önce Filistinlileri açıkça tehdit eden İsrail güçleriyle çatışmaların Batı Şeria´daki Bîre´nin kuzeyinde devam ettiği öğrenildi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER