Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TEMELLİ BAŞKANLIĞINDAKİ HDP’Lİ HEYET, AİHM’DEKİ DEMİRTAŞ DURUŞMASINI İZLEYECEK

16-18 Eylül tarihleri arasında Avrupa'da bulunacak olan HDP heyeti, bölgesel sorunlar, kayyum atamaları gibi güncel konuları görüşecek

TEMELLİ BAŞKANLIĞINDAKİ HDP’Lİ HEYET, AİHM’DEKİ DEMİRTAŞ DURUŞMASINI İZLEYECEK

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli başkanlığında Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcüsü Feleknas Uca, Hukuk Komisyonu Sözcüsü Ayşe Acar Başaran ve Mardin Milletvekili Pero Dündar’dan oluşan HDP heyeti 16-18 Eylül tarihleri arasında Avrupa’da çeşitli temaslarda bulunacak.

HDP’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, yapılacak görüşmelerde Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, bölgesel sorunlar, Türkiye’nin demokratikleşmesi ve HDP’li belediyelere kayyum atamaları gibi güncel konular ele alınacağın kaydedildi.

HDP@HDPgenelmerkezi

Eş Genel Başkanımız Sezai Temelli, Dışilişkiler Komisyonu Eş Sözcümüz ve Milletvekilimiz Feleknas Uca, Hukuk Komisyonu Sözcümüz ve Milletvekilimiz Ayşe Acar Başaran ile MYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Pero Dündar, 16-18 Eylül tarihleri arasında Avrupa’da olacak.

Resmi Twitter'da görüntüle

279

19:56 - 15 Eyl 2019

 

Eş Genel Başkan Temelli ve beraberindeki heyet, 16 Eylül’de Strazburg’daki halk buluşmasına katılacak.

17 Eylül’de Avrupa Parlamentosu (AP) Kürt Dostluk Grubu ve AP siyasi parti grupları ile bir araya gelecek olan heyet, aynı gün AP’de bulunan farklı siyasi grupların katlımı ile bir basın toplantısı düzenleyecek.

Temelli ve beraberindeki heyet, 18 Eylül’de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Büyük Dairesi’nde görülecek olan Selahattin Demirtaş duruşmasını takip edecek.

Heyet, temasların ardından 18 Eylül’de Türkiye’ye dönecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER