Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Karamollaoğlu, "Farklı fikirleri barış içinde gündeme getirme imkânı olursa ülkede huzur olur." dedi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la başlattığı ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ programı kapsamında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

İki lider, görüşmenin ardından ortak açıklama yaptılar ve basın mensuplarının sorularını cevapladılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmenin büyük bir yarar sağladığını belirterek, “Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

FARKLI FİKİRLER BARIŞ İÇİNDE GÜNDEME GETİRİLİRSE HUZUR OLUR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, Türkiye’deki gelişmeler konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını belirterek, şu açıklamada bulundu:“Şu konuda bir ittifakımız var: Farklı fikirler barış içinde gündeme getirme imkânı olursa ülkede huzur olur. Bu konuda da zannediyorum ki hemen hemen herkes, aynı şeyleri düşünüyor. Ben, gösterdikleri hüsnükabulden dolayı kendisine de arkadaşlarına da özellikle teşekkür ediyorum. İnşallah, ülkemizin geleceği için hayırlar görürüz önümüzdeki günlerde. Bu görüşmelerimiz, bu konuşmalarımız da hayırlara vesile olur.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER