Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TEMEL KARAMOLLAOĞLU EYT MAĞDURLARINA DESTEK VERDİ, İKTİDARA SESLENDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sayıları 200 bini aşan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mağdurlarının sorununu bir kez daha gündeme getirip, EYT'lilere destek verip AKP'ye seslendi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU EYT MAĞDURLARINA DESTEK VERDİ, İKTİDARA SESLENDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve Romanlar için AKP iktidarına seslendi.

Karamollaoğlu, 5 Eylül'de Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetim kurulu üyelerini kabul edip sorunlarını dinlemiş Özüpak, Karamollaoğlu’na EYT'liler için vermiş oldukları mücadelede desteklerinden dolayı teşekkür etmişti. 

 

EYT MAĞDURLARI İÇİN DESTEK

Haftalık basın toplantısında konuşan Temel Karamollaoğlu'ndan hak arayışı içerisinde olan sayıları 200 bini aşan EYT mağduru vatandaşlara bir destek daha geldi.

 

EYT'LİLERİN DURUMU ÖLÜMLERDEN ÖLÜM BEĞENMEKTİR

Türkiye'de birçok mağdur kesimin olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, "Herkes mağduriyetini dile getirmeye çalışıyor." dedi. Karamollaoğlu, "EYT’lilerin durumu dünyanın hiçbir yerinde görülmeyecek cinsten. Ne çalışabiliyorsunuz ne de emekli olabiliyorsunuz. Ölümlerden ölüm beğenmektir bu. EYT’lilerin mağduriyeti kronikleşti, alacakları var devlet alacaklarını ödemiyorlar. Emekli olsalar yaşa takılıyorlar, dünyada bunların yaşadığı probleme benzer bir problem olduğunu düşünmüyorum. Çözüm bulamıyorlar, çözümü klasik politikalar ile bulmak mümkün değil. Tekrar ediyorum iktidar çözüm yolu aramakla mükelleftir.  EYT’li vatandaşlarımızın durumu ölümlerden ölüm beğenmek ne yazık ki." diye konuştu. 

 

ROMAN VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ İKTİDARDAN KARŞILIK BULMUYOR

Roman vatandaşların da sorunlarına değinen Karamollaoğlu şöyle konuştu; 

 

"Toplumun bazı kesimleri kendi problemlerinin önem arz ettiğini vurguluyor. Bunların bir kısmı da Romanlar... En ciddi problemleri işsizlik, şimdi son zamanlarda uyuşturucu alışkanlığı işsizliğe paralel bir problem olarak görülüyor. Maalesef iktidardan talepleri bir karşılık bulamadığı için bu vatandaşlarımızın eğitim seviyesi ülkemizdeki en düşük kesim. Eğer iktidar bir adım atmak istiyorsa mutlaka buraya ciddi bir kaynağı tahsis etmesi icap eder. Hem eğitimde hem diğer konularda..."


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER