Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Temel Karamolloğlu: Siyasetin kilit partisiyiz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart mahalli idareler seçim sonuçlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Temel Karamolloğlu: Siyasetin kilit partisiyiz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Partisinin Balgat´taki genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Karamollaoğlu, Hakk´ın takdiri, halkın tercihi olan 31 Mart mahalli idareler seçim sonuçlarını saygıyla karşıladıklarını belirterek, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

PÜTÜRGE´DEKİ HADİSE SEÇİME GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Malatya´nın Pütürge ilçesinde sandık başında katledilen Saadet Partili kuzenlere Allah´tan rahmet dileyen Karamollaoğlu, yakınlarına da başsağlığı dileyerek, ?Malatya´da yaşanan bu hadise seçimin güvenilirliğine gölge düşürmüştür. Bundan dolayı Pütürge´de seçimin tekrar edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu olayın yanı sıra Diyarbakır Çüngüş belediye başkanımıza yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum. Mardin Yeşilli´de ise seçimlerde birtakım usulsüzlüklerin ve idari makamların baskısı olduğu iddiaları bizi son derece endişelendiriyor.  Burada da seçim sonuçlarının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum? dedi.

 

KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH GÖRÜLDÜ

Seçim süreci atmosferine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, ?Yalan, iftira, şantaj, tehdit, ayrıştırma bu seçimin şiarı oldu. Ayrıştırıcı üslup had safhaya ulaştı. Medya hiç olmadığı kadar kutuplaştırıcı bir üslup kullandı. Kazanmak için her yol mubah görüldü. TRT´nin ve bazı medya kuruluşlarının ambargosu ise ne yazık ki had safhaya ulaştı. Bütün bu sürece rağmen manen ve madden seçimde bizimle birlikte olan bütün gönüldaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve aziz milletimize teşekkür ediyorum. Burada gecelerini gündüzlerine katarak seçim bölgelerinde çalışma yapan büyükşehir, il, ilçe ve belde adaylarımıza gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine Saadet Partisi´ne gönül verip destekleyen seçmenimize teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İki tercih arasına sıkıştırılan bölgelerde bizi üçüncü bir çıkış yolu olarak kabul edip oy veren seçmenlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Haberin devamı için...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER