Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TBMM Başkanlığı'nca deprem yardım kampanyası başlatıldı

Maraş'ta dün meydana gelen depremler sonrası Meclis'te yardım kampanyası başlatıldı. İhtiyaç duyulan malzemeler deprem bölgesine gönderilecek.

TBMM Başkanlığı

Deprem nedeniyle çalışmalara bir hafta ara veren Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ayni yardım kampanyası başlatıldı.

TBMM Başkanlığı'nca yapılan açıklamada, “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğiyle TBMM Acil Durum Yönetimi Merkezi tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere öncelikli ihtiyaç duyulan malzemeler belirlenmiştir. Bu çerçevede, deprem bölgelerine gönderilecek malzemelerin, mevsim koşullarına ve her yaş grubuna uygun paketlenerek sağlam bir koli içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir” denildi. Yardımlar TBMM Tören Alt Salonunda toplanacak.

Açıklamada nakdi yardım yapmak isteyenler ise AFAD ve Kızılay'ın duyurduğu hesaplara yönlendirildi.

Meclis tarafından kabul edileceği duyurulan ihtiyaç listesinde, battaniye, uyku tulumu, nevresim takımı, kıyafet (bebek, çocuk ve yetişkin), ayakkabı ve bot (bebek, çocuk ve yetişkin), mont, kaban ve palto (bebek, çocuk ve yetişkin), atkı, bere ve eldiven, bebek maması, bebek bezi, yenilebilir dayanıklı hazır gıda, ısıtıcı, powerbank, hijyen seti ve kadın hijyen seti yer aldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER