Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Tarkan’ın şarkısına sürpriz destek! Bahçeli'yi kızdıracak sözler

Şarkıcı Tarkan’ın “Geççek” isimli şarkısına sürpriz bir destek geldi. Devlet Bahçeli’nin eski sağ kolu Şefkat Çetin yazdıklarıyla Devlet Bahçeli’yi bir kez daha şaşırttı.

Tarkan’ın şarkısına sürpriz destek! Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eski Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Şefkat Çetin Tarkan’ın gündem olan “Geççek” şarkısına destek açıklamalarında bulundu.

Şarkıcı Tarkan’ın AK Parti iktidarına ithafen söylendiği iddia edilen son şarkısı “Geççek”e çok sayıda eleştiri ve sahip çıkma geldi. Hükümet kanadı Tarkan’ın bu şarkısının ısmarlama bir şarkı olduğunu söylerken muhalif kısım ise şarkıya sahip çıktı.

 

DEVLET BAHÇELİ’NİN ESKİ SAĞ KOLUNDAN TARKAN’A DESTEK

Cumhur İttifakı ortaklarından MHP’nin Genel Başkanı Tarkan’ın şarkısını eleştiren siyasiler arasındaydı. Durum böyleyken Devlet Bahçeli’yi şok edecek bir çıkış geldi.

Olağanüstü kurultay sürecinde Genel Başkan Yardımcısı olan ve kurultaya destek veren teşkilatları görevden almasıyla çok tartışılan Şefkat Çetin Tarkan’a destek verdi. Devlet Bahçeli’nin eski sağ kolu “Alım Gücü Zayıflıyor. Hayat Pahalılığı Artıyor. Yoksullaştırılıp, Borçlandırılarak, Yardım Bağımlısı Yapılan. Bayılmaya Zorlananlar, Zam Geldikçe Besteliyor. Yönetemeyenleri, Yollamanın Yolunu da Bulmuş Görünüyor. Vicdanın Sesi; Şarkılarla, Türkülerle. Sesini Sağırlara da Duyuruyor.” Sosyal medya paylaşımıyla Tarkan’a destek verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER