Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

TANSU ÇİLLER: NEBATİ BENİ SIK SIK ZİYARET EDİYOR EKONOMİNİN DÜMENİ BENDE

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, aktif siyasete döneceği iddia edilen eski Başbakan Tansu Çiller'i sık sık ziyaret ettiği ve tavsiyeler aldığı öne sürüldü.

TANSU ÇİLLER: NEBATİ BENİ SIK SIK ZİYARET EDİYOR EKONOMİNİN DÜMENİ BENDE

+GERÇEK Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Çiller'i sık sık ziyaret ettiğini, Çiller'in ekonomi politikalarının arkasındaki isimlerden biri olduğunu söylediğini ileri sürdü.

Son günlerde siyasete yönelik çıkışları ile gündeme gelen ve aktif siyasete döneceği yönünde iddiaların tartışıldığı eski Başbakan Tansu Çiller'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Takan'ın yazısında yer alan konuyla ilgili değerlendirmeler şöyle:

"Tekrar, aktif siyaset sahnesine dönmeye pek hevesli olan saray destekçisi Tansu Çiller, yakın çevresi ile sohbetlerinde şöyle diyormuş:

“Ekonomi konusunda dümenin arkasında ben varım. Maliye Bakanı Nureddin Nebati sık sık beni ziyaret ediyor ve fikirlerimi alıyor. Ankara’da ekonomi kurmaylarıyla yapılan toplantılara da katılıyorum.”

Dahası var!.. Bir ara, Tansu Çiller’in parti kurarak veya mevcut küçük partilerden birinin başına geçerek aktif siyasete soyunacağı konuşuluyordu. Hanımefendi, hevesinde hâlâ ısrarcıymış. Diyormuş ki; “Parti kurma fikrinde ısrarlıyım. Benim halkıma vereceklerim var."

Kulis bilgisinin teyitli olduğunun altını kırmızı ile çizdikten sonra takdiri, sulu-kuru-gazlı-elektrikli ve bunlar gibi dünya üzerinde var olan her şeyden zamkolik hale gelen sayın ahalimize bırakıyorum!.."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER