Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Suudi Arabistan´dan Türkiye´ye çirkin kampanya

Cemal Kaşıkçı cinayetinde gözler Prens Selman´ın üzerine çevrilince, Prens´in ekibi harekete geçti. Suudi Arabistan´da dün gece saatlerinde Twitter´da TT´ye giren konu "Türkiye´ye boykot" çağrısı oldu.

Suudi Arabistan´dan Türkiye´ye çirkin kampanya

Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı´nın öldürülmesi nedeniyle uluslararası siyasette zor durumda bulunuyor. Özellikle yaptırımlarla karşı karşıya olan ülkeyi en çok zorlayansa Türkiye´nin yürüttüğü adli takip süreci. Tüm okların Prens Selman´ın en yakın isimlerine çevrilmiş olması, özellikle Prens´in en yakınındaki isimlerden Kahtani´nin bu emri verdiği iddiaları üzerine Prens´in ekibi harekete geçti.

"TÜRKİYE DÜŞMANI KAMPANYA"

Türkiye´nin uluslararası arenada yürüttüğü başarılı diplomasi Suudileri öfkelendirdi. Türkiye düşmanı tweetler atan Suudiler, dün gece TT´ye girdi. İşte atılan o tweetlerden bazıları;

18-11/19/r1.jpg

"TÜRKİYE´YE GİTMEYİN, KIRGIZİSTAN´A GİDİN"

Tweetlerde, Türk ürünlerinin listesi yayınlandı, boykot çağrısı yapıldı. Türkiye´ye seyahat boykotu da talep eden Suudiler, "Kırgızistan´a gidin, orası da güzel" şeklinde ifadeler kullandı.

18-11/19/r2.png

18-11/19/r3.png

18-11/19/r4.png

"Türkiye´nin Suudi Arabistan´a düşmanlığı, Şeytan´ın Ademoğlu´na düşmanlığına benzer. Haset ve kin. Türkiye´yi her açıdan boykot etmek vatani görevimizdir." 

18-11/19/r5.png

"Türkiye´ye gitmeyin. Ülkemize ve liderlerimize ihtiram göstermeyen, bize de göstermez"



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER