Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Sürücüler dikkat! Benzin fiyatına büyük zam geldi

Bu sabah benzin fiyatına büyük bir zam geleceği konuşulurken benzine beklenen zam geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 78 kuruşluk fiyat farkı yansıtılacak.

Sürücüler dikkat! Benzin fiyatına büyük zam geldi

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisiyle brent petrol fiyatı akaryakıt fiyatlarını yükseltirken bir de Türkiye’deki dolar kuru akaryakıt fiyatlarına tavan yaptırıyor. Sektör kaynaklarından sabah saatlerinde gelen bilgilere göre akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam yapılacağı duyurulmuştu. Gelen son dakika haberine göre benzin fiyatına bu gece yarısından itibaren 78 kuruş zam yapıldığı ifade edildi.

BENZİN FİYATINA GELEN ZAM SON SONRASI SON DURUM

Zamla birlikte İstanbul'da 20,35 TL'den satılan benzinin litresi 21,13 TL'ye Ankara'da 20,44 TL'den satılan benzin litre fiyatı 21,22 TL'ye, İzmir’de ise 20.44 TL'den satılan benzinin litre fiyatı 21,22 TL'ye yükselecek.

Daha önceki aylarda akaryakıttaki fiyat değişimlerini resmi olarak açıklayan EPGİS, EPDK'nın suç duyurusunda bulunması nedeniyle Twitter hesabı üzerinden zam ve indirim açıklamalarını durdurma kararı almıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER