Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Suriye’den atılan kurşunla yaralanan 10 yaşındaki çocuk vefat etti

Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Yusuf Gök, 6 Mayıs tarihinde kafasına kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Dört gündür yoğun bakımda tutulan Gök, bugün hayatını kaybetti.

Suriye’den atılan kurşunla yaralanan 10 yaşındaki çocuk vefat etti

Gazete Duvar'dan Fatma Keber'in konu ile ilgilihaberi...

Urfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan 10 yaşındaki Yusuf Gök, 6 Mayıs’ta evinin mutfağında otururken başına kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Kurşunun, Suriye’nin Resulayn kentinden ateşlendiği iddia edildi. Yusuf Gök, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Dört gündür yoğun bakımda tutulan Yusuf Gök’ün bu sabah hayatımı kaybetti.

Yusuf  Gök

‘BU SABAH DA ÇATIŞMA SESLERİ GELİYORDU’

Yusuf Gök’ün amcası Halit Gök , “İki gün önce beyin ölümü gerçekleşmişti, kalbi çalışıyordu, bu sabah kalbi de durdu, maalesef kaybettik. Bizim içimiz yandı başkasının içi yanmasın” ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Soylu’nun da kendilerini aradığını belirten Halit Gök, “Sağ olsun devletimiz bu süreçte bizi yalnız bırakmadı. Bakan, vali, büyükşehir belediye başkanı… Hepsi aradılar bu süreçte. Ama önlem alınması gerekiyor” diye konuştu.

Köylerinin sınırda olduğuna belirten Halit Gök, “Bu sabah da çatışma sesleri geliyordu. Bölge, TSK ve ÖSO kontrolünde. Ben komutanla da görüştüm. Sızmalardan kaynaklı çatışma yaşandığını söyledi. Bu sabah Suriye tarafından gelen bir kurşun arkadaşımın aracına isabet etti. Önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

10 yaşındaki Yusuf Gök, saat 13.30 da Ceylanpınar İlçe Mezarlığı’na defnedildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER