Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

SURİYE'DE İŞ KAPISININ ANAHTARI RUSÇA

Suriye’de sekiz yıldır devam eden ve ülkeyi yangın yerine çeviren iç kargaşa süreci boyunca Suriye rejiminin yanında duran Rusya, Şam ile arasındaki ilişkileri arttırdı.

SURİYE

Milli Gazete'den Ahmet SESLİ'NİN "KONUYA DAİR" HABERİ...

Suriye’de sekiz yıldır devam eden ve ülkeyi yangın yerine çeviren iç kargaşa süreci boyunca Suriye rejiminin yanında duran Rusya, Şam ile arasındaki ilişkileri bilimsel, ekonomik ve kültürel anlaşmalar ile artırdı.

Bu anlaşmalar sonrası Rus etkisinin arttığı ülkede Rusça dil kursları büyük talep görmeye başladı. Ülkede eğitim gören Suriyeli öğrenciler hem yurtdışı eğitimi almak hem de okul sonrası iyi bir istihdam için Rusça öğrenmeye başladı.

Rusçaya yönelenler ise sadece Suriyeli öğrenciler değil. Suriye’nin sanayi ve ticaret alanında önemli şehirlerinden biri olan Halep’teki gençler, iç kargaşa sonrası ülkeyi yeniden yapılandıracak olan Rus projelerinde iş imkânı bulabilmek için soluğu Rusça dil kurslarında alıyorlar.

Ayrıca Suriye’de çeşitli ticari ve hizmet sektörlerinde çalışanlar da Ruslarla ticaret ilişkilerini güçlendirmek için de Rusça öğreniyor.



Anahtar Kelimeler: SURİYE' KAPISININ ANAHTARI RUSÇA

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER